Forum Machete,Modelism,Hobby: MA INTITULEZ, joccker :) - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

MA INTITULEZ, joccker :)

#1 Useril este offline   joccker 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 639
  • Inregistrat: 18-November 07

Postat 08 May 2009 - 03:14 PM

Dupa cum spun cei de la Vacanta Mare (Dumitru mai precis) "ma intitulez joccker!" pe numele de cod din buletin Viorel Ghilencea, am aproape 26 de veri de cand fac umbra planetei in zona Militari Sector 6, Bucuresti. Febra m-a cam luat acum vreo 5-6 ani cand am cumparat 2 machete, mai precis un tornado ECR 1/72 de la revell si Su 47 berkut 1/72 nu mai stiu ce firma, dupa ce le-am pus toate la un loc si le-am vopsit cu spray-ul auto ca de pe atunci nu dispuneam de prea multi bani fiind in liceu aveam alte prioritati, si nu detineam deloc informatii despre cum trebuie sa faci si sa vopsesti o macheta, nu ca acum as sti asa ceva,. M-am lasat atunci din motivul "SORMEA" care a avut bunavointa sa testeze ambele machete sa vada cum se descurca cu aterizarea de pe biblioteca astfel vazand ca nu este loc am lasat-o moale.
In urma cu aproape un an am rugat un vecin, mai precis pe kamob50, sa imi faca si mie rost de un P51 D mustang, zis si facut si astfel am inceput sa achizitionez din ce in ce mai multe machete pe care le-am inceput si le-am adus pana in stadiul de vopsire ptr ca nu aveam cu ce sa le vopsesc si cu pensula nu mi-a placut cu ieseau, iar acum vreo 3 luni am reusit sa imi iau un aerograf si compresor. O SA LE VINA RANDU'!!!!, este o promisiune.
Ceea ce fac imi place dar nu prea am timp deoarece am un serviciu care imi ocupa ffff mult timp, ce sa fac trebuie sa fac intr-un fel bani sa reusesc sa alin starea de sevraj care m-a luat iarasi.
Nu am o preferinta asupra felului de machete pe care le fac, ele trebuie doar sa imi placa cum arata, pot sa spun ca ma joc doar cu avioane WW2 1/48, moderne 1/72 si tancuri, tanculete si alte asemenea taratoare doar 1/35.
Cel putin de cand sunt pe forum am evoluat, din pct meu de vedere, ffff mult in tot ce priveste fabricarea machetelor incerc sa ma perfectionez cat mai mult si la capitolul vopsit. Sa stiti ca m-ati fost de un real ajutor, va multumesc si ma bucur ca am reusit, SPER, sa ma integrez in comunitate, unde am cunoscut deja cateva persoane foarte amabile.
SALUTARE. :spiteful: :unsure: :wacko:

#2 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior
  • Postari: 7548
  • Inregistrat: 06-March 08

Postat 08 May 2009 - 07:03 PM

Bine Joccker,morbul l-ai prin,"boala" are grade diferite de evolutie da'eu cred ca te va tine toata viata.
Dupa cum zici,tu le placi pe toate,insa cu timpul te vei sedimenta intr-un fel sau altul;din ce ne spui,acum alegi,asa dupa cum "arata de bine,sau nu"insa daca legi subiectul(am vazut ca esti interesat de ww 2,de pilda) si de istorie,vei incepe sa-l vezi cu alti ochi;atunci va fi mai rau,o sa vrei sa le cumperi pe toate(Kiturile,desigur) :unsure: .
Cat despre partea perfectionarii,asta va fi valabila tot timpul,dar avem din fericire un forum.
:spiteful:

Aceasta postare a fost editata de Longinus: 08 May 2009 - 07:04 PM

#3 Useril este offline   lacatus10 

• Membru deplin
  • Postari: 93
  • Inregistrat: 07-May 09

Postat 08 May 2009 - 07:20 PM

salutare
si eu ca si tine sunt nou pe aici.Iti urez spor la cat mai multe machete si sper sa nu mai scapi de aceasta pasiune

#4 Useril este offline   Kamob 50 

• Membru senior
  • Postari: 1970
  • Inregistrat: 13-May 06

Postat 08 May 2009 - 08:58 PM

Pai bine Vio, dai din casa?! :spiteful:

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul