Salutare.
Numele meu este Ionut,am 25 de ani si microbul machetelor m-a prins acum 2 ani.
Am inceput cu un portavion de la revell (uss ronald reagan scara 1:720) care m-a dat pe spate.La inceput nu stiam nimic(ca si acum de altfel) despre ce si cu se se mananca realizarea unei machete. Pe parcurs am inceput documentarea si achizitionarea vopselelor si a ustensilelor (spre exasperarea viitoarei sotii care banuiesc ca a crezut ca daca nu imi va spune nimic imi va trece in 2-3 saptamani ) . Dupa un timp am realizat ca nu prea este de nasul unui incepator o macheta de grad 5 asa ca am facut la mare repezeala un FOKKER D VII scara 1:72 .Am ceva poze cu portavionul dar nu le pot atasa.ma mai chinui sa vad cum si le atasez.
Cam asta ar fi prezentarea unui novice in ale machetelor .
Pagina 1 din 1
despre mine
Postat 08 May 2009 - 02:17 PM
Salutare si ţie Ionut,pardon@Lacatuş 10.
Dacă zici că ai prins virusul ăsta de gripă modelistică,să ştii că nu mai scapi(indiferent ce a crezut/crede/va crede "viitoarea").
Cu timpul iti vei fixa un"target"-sa zicem aero,sau navo,sau blindate;cine stie poate vor fi combinatii rezultate,insa ceva-ceva te va atrage mai mult(ma refer la machete,desigur)
Despre portavion ce sa zic?!...ai inceput cu un kit mai greu,dar odata si-odata tot trebuia sa incepi cu ceva mai dificil(relativ).
Comentarii...poza din fata nu te avantajeaza-linia de demarcatie dintre culori,de-a lungul carenei nu-i tocmai dreapta si nici constanta ca grosime;de altfel asta e un lucru mai dificil de realizat.In rest numai de bine...si baga kituri.
Dacă zici că ai prins virusul ăsta de gripă modelistică,să ştii că nu mai scapi(indiferent ce a crezut/crede/va crede "viitoarea").
Cu timpul iti vei fixa un"target"-sa zicem aero,sau navo,sau blindate;cine stie poate vor fi combinatii rezultate,insa ceva-ceva te va atrage mai mult(ma refer la machete,desigur)
Despre portavion ce sa zic?!...ai inceput cu un kit mai greu,dar odata si-odata tot trebuia sa incepi cu ceva mai dificil(relativ).
Comentarii...poza din fata nu te avantajeaza-linia de demarcatie dintre culori,de-a lungul carenei nu-i tocmai dreapta si nici constanta ca grosime;de altfel asta e un lucru mai dificil de realizat.In rest numai de bine...si baga kituri.
Postat 08 May 2009 - 04:24 PM
multumesc de incurajare.
acum incerc sa fac o macheta ca la carte pentru ca am citit o gramada de articole scrise de membri acestui forum si imi doresc sa progresez.Din pacate anul asta tot bugetul meu va fi cheltuit in alte scopuri si nu voi putea sa imi achizitionez un compresor si un aerograf.Tot ce voi face ori voi vopsi cu pensula ori va ramane nevopsit pana prin iarna.
Sunt deschis oricarui sfat asa ca inca odata va multumesc pentru sprijin
acum incerc sa fac o macheta ca la carte pentru ca am citit o gramada de articole scrise de membri acestui forum si imi doresc sa progresez.Din pacate anul asta tot bugetul meu va fi cheltuit in alte scopuri si nu voi putea sa imi achizitionez un compresor si un aerograf.Tot ce voi face ori voi vopsi cu pensula ori va ramane nevopsit pana prin iarna.
Sunt deschis oricarui sfat asa ca inca odata va multumesc pentru sprijin
Arata acest topic
Pagina 1 din 1