frigate-264, la 30 Jun 2009, 20:11, a spus:
Ce am vrut sa spun nu inseamna o discriminare a muncii lor, ptr. ca afirmatia facuta -"si unele lucrari sunt deosebite"-, nu cred ca suna nici a discriminare si nici a desconsiderare, ci din contra, admiratia ptr. niste lucrari deosebite facute din carton.De asemenea deosebite nu inseamna ca le desconsider pe celelalte, fiecare lucrare avand valoarea ei.
Dar e mai usor de schimbat titluri de topice, asa ca iti dau dreptate.
Cele bune.
Daca vrei sa arati ca unele lucrari sunt deosebite le pui in linie cu celelalte nu le separi intr-o sectiune care se bazeaza doar pe criteriul: materiale din care au fost create.
Mai citeste inca o data ce am scris mai sus de la cap la coada pentru ca am argumentat foarte exact ... cat despre schimbarea titlului unui subiect ...
imi pare tare rau pentru tine, dar daca cumva ai avut impresia ca aici e democratie ... te-ai pacalit
, dar pentru ca sa nu ramai cu o impresie gresita ... tin sa te informez ca in timp ce tu iti aratai muschii pe forum sa arati cat de tare esti tu si cat de nenorocita e scarba aia de moderator care si-a permis sa schimbe titlul topicului ...
te informez oficial ca ma stiu de ceva timp cu Jeli (pe numele lui Nicu Paul) si in timp ce tu te straduiai sa-i dai in barba lui moderatorul cu pricina, acesta schimba impresii si idei depre coga cu pricina cu cel ce initiase topicul.
Bafta!