Asa cum va povesteam la data cand l-am finalizat pe primul, a mai urmat unul.
O sa pun ceva (adica putine) poze in progress si mai multe spre final.
Toata lucrarea a stat sub semnul alergaturii si frecusului. Asta e ! Pozele finale cu frunze verzi in magnolie sau magnoliu cum i-o zice inca nu le am dar le voiu posta si pre ele cand vor ariva.
Veti observa ca pozele difera la tempreratura de culoare si la alte amanunte din astea.
E din cauza orelor la care ajungeam sa pozez....Ba la soare, ba la luna, ba la bec.
Mai multe poze gasiti aici http://picasaweb.google.ro/calinungureanu3...iguresVignetes#
Pagina 1 din 1
Comandant pluton archebuze Ashigaru 2
Postat 03 May 2009 - 10:14 PM
Lancile se cheama Yari la astia si erau unele care ajungeau pana la 6 metri. Varfurile erau de foarte multe feluri.
De fapt, dupa arc asta era considerata arma lor predilecta. Sabia intervenea in poveste tarziu cand ajungeau prea aproape ca sa mai faca ceva cu prajinile alea.
Bineinteles ca sabiile erau folosite in duelurile ritualizate.
Ca anecdotica, prin secolul 16, deci dupa sute de ani de utilizare e consemnat un nenic caruia i-a venit ideea (din frustrare cred) sa arunce cu un yari. Pana atunci nici unuia nu i-a traznit prin cap sa faca asta. Hotarat lucru o natie surprinzatoare.
De fapt, dupa arc asta era considerata arma lor predilecta. Sabia intervenea in poveste tarziu cand ajungeau prea aproape ca sa mai faca ceva cu prajinile alea.
Bineinteles ca sabiile erau folosite in duelurile ritualizate.
Ca anecdotica, prin secolul 16, deci dupa sute de ani de utilizare e consemnat un nenic caruia i-a venit ideea (din frustrare cred) sa arunce cu un yari. Pana atunci nici unuia nu i-a traznit prin cap sa faca asta. Hotarat lucru o natie surprinzatoare.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1