Pagina 1 din 1
Jagdpanzer IV A-O & Jagdpanzer IV L70 Work in progres x 2
Postat 01 May 2009 - 02:54 PM
Aşa cum am anunţat, particip la groupbuild cu 2 Jagdpanzer IV, unul va fi varianta cu ţeavă scurtă L48, zimmerit şi fuste, celălalt va fi varianta L70 cu ţeavă lungă. Explicaţiile cu diferenţele dintre cele două vor veni pe parcurs, cu toate că au mai fost dezbătute în topicul similar aparţinând lui Z-mare. Kiturile sunt Zvezda (Italeri), acestea urmând să beneficieze de upgrade-uri (zimmerit Cavalier, set BigEd - Eduard, şenile Friul şi Academy), plus o grămadă de canibalizări, care au ca donatori kituri Dragon (Hornisse, Hummel şi Stug IV). Deci, pozele (scuzaţi calitatea, sau, mai bine zis, lipsa acesteia):
Postat 24 May 2009 - 10:46 PM
O singura obiectie frate Michael la Jagdpanzer-ul IV/L70 pe partea stanga a sasiului la variantele cu 3 role de retur trebuiesc repozitionate capacele de acces la rezervoare ca in poza alaturata
Am si kitul Zvezda si pe cel Dragon ( vechi ) iar la cel rusesc am "lucrat " la rezolvarea problemei taind, chituind, lipind la loc ( cam banuiti ce am facut, nu... ) Spor la treaba tie si celorlalti din grupul PZ IV
Am si kitul Zvezda si pe cel Dragon ( vechi ) iar la cel rusesc am "lucrat " la rezolvarea problemei taind, chituind, lipind la loc ( cam banuiti ce am facut, nu... ) Spor la treaba tie si celorlalti din grupul PZ IV
Aceasta postare a fost editata de blue wolf: 24 May 2009 - 10:49 PM
Postat 25 May 2009 - 04:09 PM
blue wolf, la 24 May 2009, 23:46, a spus:
O singura obiectie frate Michael la Jagdpanzer-ul IV/L70 pe partea stanga a sasiului la variantele cu 3 role de retur trebuiesc repozitionate capacele de acces la rezervoare ca in poza alaturata
O observaţie foarte pertinentă, frate blue wolf. Aveam nelămuriri în această privinţă şi îţi mulţumesc că m-ai lămurit. Bine că nu am mers prea departe şi se mai poate modifica.
Citeaza
Spor la treaba tie si celorlalti din grupul PZ IV.
Mulţumesc. Asemenea, tuturor implicaţi în proiect şi nu numai.
Postat 26 May 2009 - 04:27 AM
Michael_Wittmann, la 25 May 2009, 22:00, a spus:
... kiturile lasă de dorit în multe privinţe. Una peste alta, aşa depăşite cum sunt, le iau ca pe o provocare ...
Bine Frate Marius, din muntele de "wunderkit"-uri care-ti umbresc barlogul, te-ai oprit tocmai la jafurile astea... ?!?
Provocare-provocare... da' vietisoara prea scurta ne este... ca sa mai pierdem timpul cu experimente romantice...
Poti sa te inhami in asa ceva, atunci cand NU AI ALTA OPTIUNE, dar la voi, in "partea intunecata a odioasei scari" aceasta problema nu se pune ! Pentru ambele proiecte, marea soparla Dragoneza ofera baze de plecare mult superioare... care nu's de ce cred io... ca zac deja undeva, prin vraful tau de cartoane...
Oricum, impresionanta munca ta de pana acum, cinstesti cum se cuvine GB-ul dedicat lui "Pz.IV & relatives".
Dar, socot ca ar fi timpul, sa-ti sufli praful dupe cutia aia cu "El-Alamein" ( sau alta la fel de bengoasa )... si sa ne bucuri cu prezenta-ti si in GB-ul invecinat...
Te asteptam !
Postat 26 May 2009 - 03:50 PM
DRAGOS, la 26 May 2009, 05:27, a spus:
Bine Frate Marius, din muntele de "wunderkit"-uri care-ti umbresc barlogul, te-ai oprit tocmai la jafurile astea... ?!?
Provocare-provocare... da' vietisoara prea scurta ne este... ca sa mai pierdem timpul cu experimente romantice...
Poti sa te inhami in asa ceva, atunci cand NU AI ALTA OPTIUNE, dar la voi, in "partea intunecata a odioasei scari" aceasta problema nu se pune ! Pentru ambele proiecte, marea soparla Dragoneza ofera baze de plecare mult superioare... care nu's de ce cred io... ca zac deja undeva, prin vraful tau de cartoane...
Oricum, impresionanta munca ta de pana acum, cinstesti cum se cuvine GB-ul dedicat lui "Pz.IV & relatives".
Dar, socot ca ar fi timpul, sa-ti sufli praful dupe cutia aia cu "El-Alamein" ( sau alta la fel de bengoasa )... si sa ne bucuri cu prezenta-ti si in GB-ul invecinat...
Te asteptam !
Te asteptam !
Promit, drag frate, să nu înşel aşteptările şi primesc toate sfaturile necesare ducerii la bun sfârşit a muncii la care m-am înhămat. Legat de cartoane, bine crezi, vor mai apărea pe tapet cât de repede nişte surprize, plăcute sper. Mare mulţumită pentru urări şi să le vedem terminate, nu de alta, dar să ne putem apuca de mai multe. Spor!
Postat 06 June 2009 - 01:17 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1