Pagina 1 din 1
1/72 Hasegawa-88 mm Gun Flak 36 Img si link Review engleza
Postat 01 May 2009 - 05:36 PM
Multumesc de apreciere si intr-adevar, 1/72 are foarte multe avantaje. In primul rand permite sa aduni in acelasi loc un numar foarte mare de soldati, uneori calitatea lor este cel putin egala cu a unei figurine 1/35 (nu in setul de fata) iar pretul de achizitie este unul foarte bun.
Aceasta postare a fost editata de Panzer_Grenadire: 01 May 2009 - 05:36 PM
Postat 06 May 2009 - 10:16 AM
OlafTheViking, la 4 May 2009, 10:54, a spus:
Arata foarte bine. Mi se pare mie sau ai inceput sa-i pozezi mai de la distanta?
Multumesc Olaf, insa de pozat ii pozez de la aceeasi distanta. Dar in cazul in care in imagine sunt 4 soldati, acestia apar mai mici decat daca ar fi doi sau trei.
Oricum, cateodata in unele recenzii ii pozez atat de aproape cat si de la o mai mare distanta.
Firesc, pozele de aproape sunt dezavantajoase, aratand toate greselile....
Am realizat un fel de poll mai demult si majoritatea s-au exprimat pentru poze de aproape intrucat astfel vad cat mai multe detalii ale figurinelor care nu ar putea fi percepute de la o mai mare distanta.
Avand in vedere faptul ca obiectivul principal il reprezinta recenzia setului in cauza, m-am conformat....
Iata un exemplu de poza de la o mai mare distanta
Si de la mai mica distanta (aceleasi figurine in decoruri diferite)..
Si de la mai mica distanta doar 4 dintre aceleasi figurine
crios, la 4 May 2009, 11:22, a spus:
Salut, Cristi
Intradevar, figurinele nu sunt de prea mare valuare.
Nu interveneam cum, in general, n-o prea mai fac, dar am vazut ceva ce ti-a scapat si poti remedia usor.
5.jpg
Bafta!
Intradevar, figurinele nu sunt de prea mare valuare.
Nu interveneam cum, in general, n-o prea mai fac, dar am vazut ceva ce ti-a scapat si poti remedia usor.
5.jpg
Bafta!
Multumesc mult Crios, intr-adevar trebuie sa corectez proiectilul complet, prelungind un pic mai mult tubul si micsorand incarcatura cu negru. In kit ambele sunt destul de slab detaliate, ca de altfel si tunul. Soldatii in schimb sunt "varza", o adevarata calamitate....
Imi face mare placere cand cineva observa ceva gresit, numai asa putem sa facem din ce in ce mai bine....
Aceasta postare a fost editata de Panzer_Grenadire: 06 May 2009 - 10:07 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1