Forum Machete,Modelism,Hobby: Ce nava e asta? - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce nava e asta? un micut ajutor

#1 Useril este offline   criksu 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 65
  • Inregistrat: 11-November 08

Postat 30 April 2009 - 08:51 PM

Salutare tuturor celor din domeniu!

In timp ce cutreieram pe Google, in cautare de wallpapere pentru desktop, am zarit din intamplare o poza care mi-a atras atentia. Am intrat pe site-ul unde se afla poza, incercand sa aflu numele corabiei care era in imagine.

Am ramas putin mirat pentru ca acolo scrie ca nava este "Black Pearl", desi nu seamana cu cea din film. Nu cred ca este nici macar o corabie pirat, in ciuda faptului ca steagul specific este arborat pe catarg.

As dori sa stiu ce nava este. Vazusem undeva tot pe net aceias nava, fara steag, dar nu i-am retinut numele.

Imagine atasata: black_20pearl_20_1_.jpg Imagine atasata: black_20pearl_20_2_.jpg

In cazul in care se descopera "identiatea" navei, as dori si un plan, deoarece doresc s-o am in vedere pentru o viitoare lucrare.

Multumesc!

#2 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior
  • Postari: 7548
  • Inregistrat: 06-March 08

Postat 30 April 2009 - 09:31 PM

http://papercraftparadise.blogspot.com/200...papercraft.html

Intra acolo si vezi despre Black Pearl(tasteaza pe rosu si vezi desfasurata in hartie)

Corabia asta este de fapt o fictiune

mai gasesti discutii despre ea si aici
http://cs.finescale....8/ShowPost.aspx

Aceasta postare a fost editata de Longinus: 30 April 2009 - 09:38 PM

#3 Useril este offline   radub 

• Membru senior
  • Postari: 2061
  • Inregistrat: 13-August 05

Postat 30 April 2009 - 10:06 PM

Nava HMS Bounty a fost folosita in timpul filmarilor la Piratii din Caraibe. Daca gugalesti "HMS Bounty & Black Pearl" o sa mai dai peste niste date.
Problema cea mai mare e ca nici nava din imagine nu prea aduce cu HMS Bounty... :lol:
HTH
Radu

#4 Useril este offline   criksu 

• Membru deplin

Postat 30 April 2009 - 10:21 PM

Dupa cum spuneam, cred ca acesta este un model dupa o nava reala. Nu caut planurile pentru Black Pearl.

Cu Bounty nu seamana chiar deloc :lol:

#5 Useril este offline   jeli 

• Membru senior
  • Postari: 361
  • Inregistrat: 06-March 09

Postat 30 April 2009 - 11:52 PM

mie mi  se pare ca nava seamna la forma cu perla neagra,doar ca are multe chestii in plus.in cautarile mele pe net am observat ca majoritatea navelor au fost reproduse dupa cum  a vrut fiecare modelist.la nava san  felipe am observat ca sint multe modele.eu am  sa prezint trei modele diferite desi toate poarta acelasi nume.daca as incerca sa prezint aceasta nava si dupa alte componente care difera ,cred ca as gasi mai mult de 10 modele de san felipe.

a treia poza nu s-a incarcat.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 64.jpg
  • Imagine atasata: fg9.jpg
  • Imagine atasata: gDSC00475.jpg

#6 Useril este offline   jeli 

• Membru senior

Postat 01 May 2009 - 12:37 AM

http://static.iftk.com.br/mt/2007/05/black...ates_of_th.html in acest link gasiti poze cu o nava black pearl in marime naturala.sint mici diferente intre ea si nava postata de criksu.

#7 Useril este offline   criksu 

• Membru deplin

Postat 01 May 2009 - 09:56 AM

Dupa cum bine se stie, nava Black Pearl nu a existat niciodata in realitate si a fost construita special pentru film.

Poate nu prea m-am facut inteles,... eu NU caut Perla Neagra, ci nava postata de mine. Exista posibilitatea de a fi o nava reala? sau e doar un model modificat in asa fel incat sa aduca cu nava din film?

Le multumesc tuturor celor care si-au aruncat un ochi asupra acestui topic si au avut bunavoinata de a-mi oferii cateva informatii.

#8 Useril este offline   jeli 

• Membru senior

Postat 01 May 2009 - 12:05 PM

ce nu intelegi tu,este faptul ca nava postata de tine este perla neagra.si daca intri pe link-ul ce l-am pus o  sa vezi ca nava postata de tine si cu nava perla neagra sint aproape identice

#9 Useril este offline   criksu 

• Membru deplin

Postat 01 May 2009 - 02:03 PM

Vezi postareajeli, la 1 May 2009, 13:05, a spus:

daca intri pe link-ul ce l-am pus o sa vezi ca nava postata de tine si cu nava perla neagra sint aproape identice

am vazut. Modelele acestea au fost executate si ele dupa un plan de forme. Cum Black Pearl a existat doar in "Piratii din Caraibe", nu cred ca s-ar fi chinuit producatorii sa realizeze si planurile acesteia. Deci acest model este facut dupa planul de forme al unei nave care a existat si in realitate, chiar daca are cateva modificari pentru a arata a nava de pirati.

alte poze cu aceias nava, mai robusta insa

Imagine atasata: bp_20_8_.jpgImagine atasata: black_20pearl_20_10_s.jpg

#10 Useril este offline   jeli 

• Membru senior

Postat 01 May 2009 - 02:33 PM

eu am planurile navei black pearl. pt model  de carton.nu mai stiu exact care dintre firmele de kituri vind si planurile acestei nave pt varianta lemn.mai multe persoane au facut nave de lemn dupa planurile de carton.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi