Salutare de aceasta data va voi prezenta un kit de la Hasegawa B5N2 1/48,sper ca o sa va placa ce o sa prezint si o sa astept multe intrebari legate de aceasta macheta care va voi prezenta.
Pagina 1 din 1
Nakajima B5N2 Type 97 Nakajima B5N2 Type 97 Carrier Attack Bomber 1/48
Postat 25 April 2009 - 10:06 PM
As fi spus ca-i binishor....Dupa aia mi-am adus aminte ca-i la 1/48. Cam dezordonata vopsirea pentru dimensiunile astea.
Ce culori ai folosit ? Poate era bine sa le diluezi putin mai mult.
Culorile sunt destul de bune insa se vede ca-s date cu pensula.
Cel mai mare dezavantaj pe care ai fi putut sa-l eviti usor e cadrul in care ai facut poza - dantele, furniruri, fire, telecomenzi.
Daca n-ai o coala mare de carton pe care sa o pui in panta lina, prinde un cearceaf undeva mai sus si intinde-l peste blatul mesei in curba lina.
A.....Si bine-ai venit
Ce culori ai folosit ? Poate era bine sa le diluezi putin mai mult.
Culorile sunt destul de bune insa se vede ca-s date cu pensula.
Cel mai mare dezavantaj pe care ai fi putut sa-l eviti usor e cadrul in care ai facut poza - dantele, furniruri, fire, telecomenzi.
Daca n-ai o coala mare de carton pe care sa o pui in panta lina, prinde un cearceaf undeva mai sus si intinde-l peste blatul mesei in curba lina.
A.....Si bine-ai venit
Postat 27 April 2009 - 08:09 AM
Da, e o problema de claritate la pozele alea. Macheta in Hasegawa la 1:48 o am si eu si e clar ca-i o macheta tare faina!
Acum, problema la vopsit. B5-urile (cel putin cele folosite la Pearl Harbor) nu prea erau uniform vopsite. Ideea e ca erau, pur si simplu "bidinite" pe portavioane. Asta se poate vedea clar din pozele de arhiva (e drept destul de putine) ramase de la japonezi. Ideea e ca se vad destul de clar zone mari de tabla nevopsita. Nu-mi dau seama cum l-ai vopsit pe burta. Sper ca l-ai facut in aluminiu pentru ca B5-urile, in marea lor majoritate erau nevopsite pe burta.
Acum, problema la vopsit. B5-urile (cel putin cele folosite la Pearl Harbor) nu prea erau uniform vopsite. Ideea e ca erau, pur si simplu "bidinite" pe portavioane. Asta se poate vedea clar din pozele de arhiva (e drept destul de putine) ramase de la japonezi. Ideea e ca se vad destul de clar zone mari de tabla nevopsita. Nu-mi dau seama cum l-ai vopsit pe burta. Sper ca l-ai facut in aluminiu pentru ca B5-urile, in marea lor majoritate erau nevopsite pe burta.
Postat 27 April 2009 - 10:40 AM
Salut şi bun venit !
Se vede ca ai folosit pensula dar cel puţin vopseaua neagra de pe botul avionului ar fi trebuit sa o diluezi mai mult şi am impresia că e şi cam lucioasă. Şi verdele e puţin cam gros.
Poate nişte poze mai clare ar fi bine venite şi pentru noi şi pentru tine.
Spor la treabă!
Se vede ca ai folosit pensula dar cel puţin vopseaua neagra de pe botul avionului ar fi trebuit sa o diluezi mai mult şi am impresia că e şi cam lucioasă. Şi verdele e puţin cam gros.
Poate nişte poze mai clare ar fi bine venite şi pentru noi şi pentru tine.
Spor la treabă!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1