Klear din Anglitera
Postat 24 April 2009 - 07:20 AM
Stimati colegi de suferinta. Un prieten propriu va face o mica excursie in Anglia. Cu masina. Este de acord sa-mi aduca o cantitate oarecare de Klear. Daca exista doritori ii rog sa se exprime. Pretul va fi cel din magazin la rata de schimb a zilei + cheltuieli de transport (fara packing&handling). Va aduc la cunostinta ca voi solicita recipienti de 500 ml. Pot fi contactat telefonic: 0727335195 sau pe mail pe care atrag atentia ca nu voi raspunde in perioada urmatoare pt ca sunt in concediu pana in 03.05.2009, dar cererile vor fi contabilizate. Nu se cer taxe anticipate.
Popescu Dan Catalin
Popescu Dan Catalin
Postat 27 April 2009 - 01:22 PM
Deja face omu' de o cisterna. Nu stiu daca era pregatit pt cantitati din astea.
Te rugam zi-ne cat costa o sticla si hai sa facem o lista sa vedem de cat s-a strans.
1 mamutel
1 romulus
1 wurger
1 romi
1 bogy
1 danv
1 aschi
2 DGdaniel
1 teh
1 joccker, adica deja 5 kile jumate. Cu cat ti-oi mai lua si tu si cu ce s-o mai adauga......
Nu stiu, zic si eu....
Te rugam zi-ne cat costa o sticla si hai sa facem o lista sa vedem de cat s-a strans.
1 mamutel
1 romulus
1 wurger
1 romi
1 bogy
1 danv
1 aschi
2 DGdaniel
1 teh
1 joccker, adica deja 5 kile jumate. Cu cat ti-oi mai lua si tu si cu ce s-o mai adauga......
Nu stiu, zic si eu....
Postat 04 May 2009 - 09:10 AM
Stimati colegi.
Tocmai m-am returnat din concediu, si vreau sa va comunic ca am luat in calcul toate cererile. Pretul (pe internet) pentru o sticla de 500 ml este aprox. 3,5 lire (la paritatea de schimb din data expedierii). Transportul din Anglia=gratuit. Impachetare si manipulare pana la posta=gratuit. Platibili=banii pentru posta romana+ pretul recipientului (ramburs). Faceti socoteala. Persoana pleaca miercuri si vine pe 15.05.2009.
Cassin
Tocmai m-am returnat din concediu, si vreau sa va comunic ca am luat in calcul toate cererile. Pretul (pe internet) pentru o sticla de 500 ml este aprox. 3,5 lire (la paritatea de schimb din data expedierii). Transportul din Anglia=gratuit. Impachetare si manipulare pana la posta=gratuit. Platibili=banii pentru posta romana+ pretul recipientului (ramburs). Faceti socoteala. Persoana pleaca miercuri si vine pe 15.05.2009.
Cassin
Postat 04 May 2009 - 12:56 PM
Cassin, la 4 May 2009, 10:10, a spus:
Stimati colegi.
Cassin
Cassin
Salut as fi si eu interesat de o "sticluta", daca mai este valabila oferta .....