IASI - intalnirea lunii aprilie PARC MODELS invita!!!
Postat 23 April 2009 - 06:16 AM
In aprilie PARC MODELS implineste 5 ani de activitate, deacea indreaznesc sa va invit la viitorul sediu-depozit pentru intalnirea lunii aprilie
Adresa: str. Dealul Zorilor (Copou - Aroma Viilor), se ajunge cu maxi-taxi nr. 6 pana la Aroma Viilor, un bip la mob. 0726358144 si veti vi preluat cu masina.
Adresa: str. Dealul Zorilor (Copou - Aroma Viilor), se ajunge cu maxi-taxi nr. 6 pana la Aroma Viilor, un bip la mob. 0726358144 si veti vi preluat cu masina.
Postat 23 April 2009 - 05:53 PM
Luni seara voi ajunge la Iasi.
Nu stiu la ce ora voi pleca de la birou (musai sa trec si pe la birou ca azi am fost la Giurgiu si mane voi fi la Brasov). dar preconizez ca in jurul orei 19 voi fi deja in oras, cu o mare sete in gat pe care ma gandesc s-o sting la nefumatori la Corso (str. Lapusneanu). Se mai baga careva dintre fostii si actualii locuitori ieseni?
Care poate si are chef, desigur.
Bafta!
Nu stiu la ce ora voi pleca de la birou (musai sa trec si pe la birou ca azi am fost la Giurgiu si mane voi fi la Brasov). dar preconizez ca in jurul orei 19 voi fi deja in oras, cu o mare sete in gat pe care ma gandesc s-o sting la nefumatori la Corso (str. Lapusneanu). Se mai baga careva dintre fostii si actualii locuitori ieseni?
Care poate si are chef, desigur.
Bafta!
Postat 27 April 2009 - 08:05 AM
La multi ani, ParcModels!
Minunata si delicioasa intalnire!
Comitet de primire nu se face. Se bea doar o bere, o cafea, un suc, etc ...
Nu stiu cine vine la 19 la Corso, dar am la mine pachetele pentru Dragos si Tudor, pachete ce recompenseaza minunata prezenta la Cartoniada.
Bafta!
Minunata si delicioasa intalnire!
Comitet de primire nu se face. Se bea doar o bere, o cafea, un suc, etc ...
Nu stiu cine vine la 19 la Corso, dar am la mine pachetele pentru Dragos si Tudor, pachete ce recompenseaza minunata prezenta la Cartoniada.
Bafta!
Postat 29 April 2009 - 12:33 AM
AH-1T Supercobra ( Gold Cobra)- Academy, 1/35, prototipul aniversar vopsit negru si cu o cobra stilizata aurie de-a lungul fuselajului. La prima vedere kitul e fain de tot, iar decalurile aurii sunt absolut fantastice. Dar haii ca fac offtopic.Cand ma voi apuca de lucru la el ( peste o luna abia ) deschid topic desigur.
Aceasta postare a fost editata de optyqus: 29 April 2009 - 12:34 AM
Postat 11 April 2014 - 11:33 AM
Pavel, la 23 April 2009 - 06:16 AM, a spus:
In aprilie PARC MODELS implineste 5 ani de activitate, deacea indreaznesc sa va invit la viitorul sediu-depozit pentru intalnirea lunii aprilie
Asta s-a intamlat acum 5 ani
astazi 12.04.2014 cu ceva modificari :
Cu ocazia implinirii a 10 ani de activitate, PARC models propune/invita in ultima duminica a lunii (27.04.2014) la intrunirea lunara la sediul societatii. Iasi, str. Dealul Zorilor 57, tel.0762281028
Activitati: bere, vin , vodka, gustari, gratar, ... excursie prin ,,pestera,, (depozit).
Speram sa se accepte.
Daca aveti intrebari, va stam la dispozitie!