Un subiect pe care voiam sa-l fac din copilarie (ma rog, etapa asta nu s-a terminat inca...) si incurajat de vederea unui asemenea model la intalnirea de sambata, dupa cateva discutii cu marele Z si posesorul modelului existent pe care era prima data cand il cunosc, am decis sa fac si eu acest kit achizitionat pe loc de la Olaf cu 25 lei. Batranel kit-ul dar cu putina munca cica trebuie sa iasa ceva frumos caci este corect in forme (zicea lumea..)
Am inteles de la Alex ca Tamya e mai bun, dar daca doar Revell am gasit repede, cel de Tamya trebuie sa mai astepte.
Un kit suficient de bun pentru unul care s-a saturat de roti si senile bucata cu bucata, un subiect de primavara care se doreste usor detaliat si frumos colorat. Deci pentru mine care stiu ca A-8 este inainte F si dupa A-7 este suficient.
Pagina 1 din 1
Fw 190A-8 1/72 Revell
Postat 20 April 2009 - 02:26 PM
Din cate am vazut kit-ul are 4 bube la care am masit si solutii:
1. Carlinga lipita de corp= regravarea si un model cu carlinga inchisa, (modelul Tamya va avea carlinga deschisa)
2. Tevi lipsa pe lateral= confectioanrea lor din tub de plastic tras la cald
3. Pilonul central de sub burta incorect= model fara pilon.
4. baia terenului cam incorecta= incercare de corectare.
Asa ca inarmat cu Squadron Sigal am inceput:
1. Carlinga lipita de corp= regravarea si un model cu carlinga inchisa, (modelul Tamya va avea carlinga deschisa)
2. Tevi lipsa pe lateral= confectioanrea lor din tub de plastic tras la cald
3. Pilonul central de sub burta incorect= model fara pilon.
4. baia terenului cam incorecta= incercare de corectare.
Asa ca inarmat cu Squadron Sigal am inceput:
Arata acest topic
Pagina 1 din 1