Expozitie modelism Iasi
Postat 01 June 2009 - 09:38 AM
Numele meu este Florin Vornicu.
Dupa ce am participat in ultimii 2 ani pe la expozitii in tara cu modelele mele iata ca a venit si randul orasului meu sa ma gazduiasca. Multe multumiri lui Tatra si echipei ca au realizat un lucru frumos. Stiu de la expozitiile de la Brasov si Cluj cat e de munca. Ma bucur ca pe ultima suta de metri am reusit sa capat si eu o vitrina sa expun cateva modele feroviare.
Acum jumatate de ora am fost la ERA si am fixat pozele mai bine, erau cazute toate peste modele. Acum stau prinse in bolduri, solutie de criza.
Postat 01 June 2009 - 08:18 PM
Duminica vom incerca sa aducem un circuit de tren functional si voi incepe constructia unei machete de tramvai. Poate asa vom spori interesul vizitatorilor. Daca mai sunt si alti doritori pentru a-si arata indemanarea, ii invit la bancul de lucru de la ERA!
Spor la treaba!
Aceasta postare a fost editata de TATRA: 01 June 2009 - 08:19 PM
Postat 02 June 2009 - 04:12 PM
Postat 06 June 2009 - 12:09 PM
Dupa aglomeratia din unele vitrine se poate spune ca mai erau de aratat dar nu au fost suficiente spatii de expunere! Felicitari inca odata!
Ideea foarte buna cu realizarea expozitiei intr-un Mall; va avea succes mai mare decat la un muzeu. Dupa cum se vede a venit mai multa lume la expozitie decat prin magazinele Mall-ului. Daca acestea s-au transformat in muzee de haine si accesorii de ce sa nu le transformam si in muzee de machete!
Postat 07 June 2009 - 04:45 AM
Buna Adrian,
Cum e cu expozitia pana acum? A iesit foarte fain, multa lume a spus ca e foarte frumoasa.
Ai putea sa-mi trimiti o lista cu modalitatea in care se face promovarea la expozitie?
Multumesc.
O zi buna.
Director galeria comerciala ERA Iasi
Firma luminoasa care facea reclama expozitiei a fost montata iniatial langa casele de marcat de la Carrefour, un loc ceva mai indepartat de intrarea principala, unde nici macar nu se pomenea de evenimentul nostru. Ieri, am avut surpriza sa vad acea firma luminoasa exact la intrarea principala!
Concluziile le trageti voi!
Aceasta postare a fost editata de TATRA: 07 June 2009 - 04:46 AM
Postat 07 June 2009 - 09:41 PM
Poze si cu celelalte modele din vitrine.
bine ati venit :
imi place modul profesional de realizare a etichetelor:
un motor de MIG, nu stiu exact care:
din mama rusia:
faina prezentare:
Postat 28 June 2009 - 06:34 PM
Am facut doar cateva poze de "amintire" cand urcam vitrinele in masina:
1. "DragosP si Tatra in cripta"
2. "Tudor cu sticla"
3. "Tommy tinand cu mainile un obiect invizibil"
4. "Bagaje"
5. "Carucioarele pline de cumparaturi"