Forum Machete,Modelism,Hobby: Expozitie modelism Iasi - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Expozitie modelism Iasi

#21 Useril este offline   TATRA 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 61
  • Inregistrat: 04-November 07
  • Interests:Machete tramvaie si tramvaie in general

Postat 05 May 2009 - 08:20 PM

Intalnire sambata sau duminica? Poate ne strangem mai multi de data asta, adica peste 6! :lol:

#22 Useril este offline   corsar 

• Membru senior
  • Postari: 470
  • Inregistrat: 07-February 05
  • Interests:club, discussion

Postat 05 May 2009 - 08:31 PM

eu votez pentru duminica

#23 Useril este offline   tommy 

• Membru senior
  • Postari: 355
  • Inregistrat: 16-June 08

Postat 05 May 2009 - 09:39 PM

eu, la ora actuala (22:39) zic ca vin... sper sa nu intervina nimic pana atunci

#24 Useril este offline   buha 

• Membru senior
  • Postari: 266
  • Inregistrat: 31-December 08

Postat 05 May 2009 - 10:05 PM

Duminica, ora 12, Corso? 

#25 Useril este offline   TATRA 

• Membru deplin

Postat 06 May 2009 - 03:14 PM

OK pentru mine.

#26 Useril este offline   Pavel 

• HOBBY PARK
  • Postari: 1059
  • Inregistrat: 03-January 05

Postat 06 May 2009 - 03:30 PM

Nu pot sa ajung la intalnire, maine plec la Bucuresti.
Parerea mea este ca vitrinele pot fi simplificate, adica fara elemente de prindere pe 3 directii pentru sticla 120 buc., fara 360 gauri in sticla, fara 360 suruburi si 360 piulite ... + cu varianta propusa ii putem bucura si pe sponsori cu reclama. Daca nu va fi prea tarziu luni-marti, sper sa va pot arata pe viu cum arata vitrina propusa de mine (daca mai gasesc standul meu la MMN).

#27 Useril este offline   tommy 

• Membru senior

Postat 06 May 2009 - 04:03 PM

Legat de ora 12... Cel devreme pot ajunge la 12.30...dar presupun ca lumea sta mai mult de jumate de ora, nu?

#28 Useril este offline   TATRA 

• Membru deplin

Postat 06 May 2009 - 06:02 PM

In urma demersurilor facute de luni pana astazi situatia sta in felul urmator: am strans pana acum 400 de lei. Nu e prea incurajator, dar raspunsurile sper sa vina pana la sfarsitul saptamanii sau pe saptamana viitoare. Pentru parteneriate media si-au aratat interesul Ziarul de Iasi si Radio Vox T.
Din multe incercari de a ajunge la conducerea unor firme, cateva au esuat, "multumindu-ma" cu un refuz categoric. In aceasta "minunata tara", oricata vorbarie ar fi in mass-media, este intepenit adanc principiul PCR-ului (Pile - Cunostinte - Relatii).
Propun sa facem un efort individual de cate 50 de lei pentru a spori fondurile disponibile. Suntem zece expozanti pana acum (imi cer scuze fata de cei din afara Iasului ca nu le putem asigura cazare si cele necesare participarii lor la acest eveniment) si poate mai adaugam vreo 500 de lei celor 400.
Am putea renunta la raftul intermediar de sticla si sa micsoram inaltimea vitrinelor de la 70 cm la 30 - 35. Am mai reduce astfel din sticla necesara, pentru a ne incadra in buget, poate mai renuntam la vreo 2-3 vitrine mari.

Sigur stam mai mult de juma' de ora!

Aceasta postare a fost editata de TATRA: 06 May 2009 - 06:05 PM

#29 Useril este offline   tommy 

• Membru senior

Postat 06 May 2009 - 06:13 PM

Eu sunt pentru cheta...Si sper ca situatia o sa se imbunatateasca, in privinta sponsorilor.

Totusi e mare pacat ca nu se sprijina actiuni de genul asta (nu tin minte ca in timpul vietii mele, in Iasi, sa fi fost vro expozitie de genu), avand in vedere ca la capitolul muzee si puncte de atractie istorice stam cat se poate de prost. Dar, hei, avem totusi manelele si micii din carne jumate porc jumate animal cu labe. Si acesta e un punct de vedere strict obiectiv

Aceasta postare a fost editata de tommy: 06 May 2009 - 06:14 PM

#30 Useril este offline   mack 

• Membru senior
  • Postari: 697
  • Inregistrat: 15-April 05

Postat 07 May 2009 - 08:40 PM

Vezi postareaTATRA, la 6 May 2009, 19:02, a spus:

...
Propun sa facem un efort individual de cate 50 de lei pentru a spori fondurile disponibile.
...

Eu unul sunt "pentru" efortul individual de 50 RON. Problema-i cum fac sa ajunga "efortul individual" in posesia ta intrucat in weekend-ul acesta nu sunt in Iasi; deci nu pot participa la intalnirea de duminica de la Corso.

Stiu ca am sa-mi atrag sageti din mai multe directii, dar eu zic ca-i bine sa reflectam la posibilitatea de a amana expozitia. Riscam un fiasco cauzat de pregatirea "in viteza".

Eu propun o abordare in doua viteze:
1. proectarea si realizarea (pe spezele nucleului) unor vitrine "ca lumea"; cu dimensiunile judicios alese functie de spatiul necesar expunerii machetelor rezultate in urma recensamantului de duminica trecuta. Solutia constructiva propusa de tine este ok, trebuie doar transata problema "cu piese de colt / fara piese de colt".
2. odata aspectul "logistic/ amenajare" rezolvat; intervenit pe langa entitatile locale ce ar putea oferi gazduire.

Parea mea,
mack

#31 Useril este offline   TATRA 

• Membru deplin

Postat 08 May 2009 - 08:19 AM

Nu cred ca mai putem da inapoi. Deja am vorbit cu cateva firme care si-au aratat intentia de a ne sponsoriza, iar daca renuntam la data de 31 mai, este posibil sa nu ne mai ajute nimeni. Eu unul sunt hotarat sa duc pana la capat acest proiect, ca doar nu am umblat patru zile degeaba prin oras. Am trimis peste 30 de mailuri si am mers pe la vreo 20 de firme. Am lasat celor interesati, in total, 10 DVD-uri de prezentare. Nu cred ca e posibil sa mai dam inapoi.
Referitor la cheta: nu este o problema daca banii ajung la mine la urmatoarea intalnire, pot sa pun de la mine.
In privinta vitrinelor, sunt de acord sa fie reproiectate functie de lucrarile expuse.

Aceasta postare a fost editata de TATRA: 08 May 2009 - 08:20 AM

#32 Useril este offline   Pavel 

• HOBBY PARK
  • Postari: 1059
  • Inregistrat: 03-January 05

Postat 09 May 2009 - 09:44 PM

Duminica se mai tine intalnirea?

#33 Useril este offline   buha 

• Membru senior

Postat 09 May 2009 - 10:03 PM

Da.

#34 Useril este offline   TATRA 

• Membru deplin

Postat 13 May 2009 - 09:18 PM

Ne vedem sambata? Daca da, la ce ora si unde?

#35 Useril este offline   buha 

• Membru senior

Postat 15 May 2009 - 05:28 PM

Putem sti si noi in ce stadiu se afla vitrinele? A fost taiate placile de PAL?
Daca ne strangem propun sa scriem aici cine vine si ce scule aducem fiecare. Ca ora de intalnire propun dimineata sau undeva dupa amiaza, deoarece in mijlocul zilei suntem majoritatea ocupati.

#36 Useril este offline   TATRA 

• Membru deplin

Postat 15 May 2009 - 05:45 PM

Am dat comanda pentru placile de PAL astazi. Vor fi gata luni dupa amiaza. Propun sa ne vedem duminca la ora si locul obisnuit pentru a hotara exact participantii si numarul de machete. Va rog sa-mi aduce datele pentru fiecare macheta in parte pentru etichete.

#37 Useril este offline   buha 

• Membru senior

Postat 15 May 2009 - 05:50 PM

Vreau sa sa pui pe forum un exemplu cu ce ar trebui sa scriem. Pune o descriere a unui tramvai de-al tau. :spiteful:

Aceasta postare a fost editata de buha: 15 May 2009 - 05:57 PM

#38 Useril este offline   TATRA 

• Membru deplin

Postat 18 May 2009 - 08:10 PM

Dupa mult, mult timp, am placerea sa va invit la prima editie a Expozitiei de modelism si colectii de machete din Iasi.
Pe data de 29 mai, dupa-amiaza, vom incepe montarea expozitiei la Era Shopping Park. Deschiderea oficiala va avea loc duminica 31 mai - orele 15:00. Am fi dorit sa fi dat startul pe 1 iunie, Ziua Copilului, dar cade luni. Va asteptam cu drag, in numar cat mai mare!

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Copy_of_Afis_Expo_Modelism_2009.jpg

#39 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 18 May 2009 - 08:39 PM

Este posibil ca saptamana viitoare sa ajung la Iasi si am sa aduc cu mine 3-4 lucrari mici (care sa nu ocupe loc decat extem de putin cat sa nu dea peste cap socotelile in vitrine).
Daca am sa ajung si n-am sa am timp de o bere am sa le las la Adi la Familial.
Daca n-ajung ... am sa ajung probabil dupa deschidere si am sa-mi clatesc ochii ... daca ajung in timpul programului de vizitare, fireste.

Bafta!

#40 Useril este offline   TATRA 

• Membru deplin

Postat 19 May 2009 - 07:11 AM

Ma apuc de etichete. Va rog sa-mi trimiteti datele machetelor pe mail: adriancrenganis@gmail.com. Nu trimiteti pe YahooMail, deoarece am probleme la cont. Astept listele zilele astea! ;-)

Arata acest topic

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi