Forum Machete,Modelism,Hobby: Cartula - Constructie de grup - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Cartula - Constructie de grup Al doilea tur de scrutin

Sondaj: Ce subiect ati dori sa construiti?

Subiecte constructie de grup

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.
Voteaza Vizitatorii nu pot vota

#21 Useril este offline   Fenomers 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 591
  • Inregistrat: 01-February 09

Postat 18 April 2009 - 11:14 AM

Radu, ma faci Ceausescu degeaba. Primul poll nici macar nu l-am facut eu. Propunerea Stuka romanesc n-am facut-o eu. N-are rost sa ma acuzi de ceva ce n-am facut. Am adaugat mai multe optiuni ca propunere si au fost folosite de cartula. Am adoptat si sustinut initial ideea de Stuka romanesc pentru ca am crezut ca putem colabora mai multi. N-a fost o idee buna, am abandonat-o. Apoi am luat din poll-ul lui cartula, primele doua subiecte cu numar mare de voturi si am facut un al doilea tur de scrutin...

De aici tu ai dedus ca sunt Ceausescu?!? De aici ai dedus ca eu vreau doar Stuka romanesc? Sincer Stuka romanesc il pregatesc deja pentru un alt grup build deci aici nu il voi face orice s-ar intampla. Ma gandeam la un Mig-3 romanesc, E.19 dar inca nu am decalurile...

Totusi, de asta nu merita sa ma zbat... Mi-ai dat exemplul perfect... Ce am facut eu si uite ce s-a priceput... Ca sunt Ceausescu si ca vreau doar Stuka.

Apropis, am 100 de machete. Le-am luat sa le construiesc pe toate candva. Am si F-16 si F-86F si SBD2U si A5M6 Zero si B-17 si F-14 si F-22 si 737... Am aproape orice, pentru orice poll. Si nu am preferinte, poate exceptand ceva romanesc.

Am ramas cu un gust amar... Am sustinut Stuka si am adus argumente DE CE. Pentru ca prefer eu? Nici poveste ci pentru ca am crezut ca ar fi benefic pentru comunitate. S-a inteles ceva? Da, ca eu prefer Stuka si sunt Ceausescu.

Punct.

WWII avioane de fabricatie straina in aviatia Romana [ 12 ] [17.14%]
Ju-87 Stuka romanesc [ 4 ] [5.71%]
Aripi romanesti, de orice fel [ 13 ] [18.57%]
Jeturi WWII [ 7 ] [10.00%]
Bombardiere [ 3 ] [4.29%]
Luft' 46 [ 6 ] [8.57%]
Tidal Wave [ 3 ] [4.29%]
10 iunie 1944 cu avioane P-38 Lightning, IAR 81 C, Bf-109G, Fw 58 Weihe, Bf 110, IAR-39 [ 3 ] [4.29%]
Campania din Crimeea " ju 87 Stuka, IAR 80 [ 4 ] [5.71%]
Aviatie moderna: Razboiul de 6 zile Mirage, Mig-uri, etc... [ 8 ] [11.43%]
Luftwaffe, vechi si nou [ 7 ] [10.00%]
Total Voturi: 47

Asta a fost primul vot, facut de cartula. Dar eu sunt Ceausescu... Stuka n-am propus eu. Dar fiind Ceausescu am manipulat voturile si am scos propunerile care le-am vrut eu pe primele doua locuri.

Pe un forum online daca scri cumva mai mult de "OK, nice :)" nu mai citeste nimeni...

#22 Useril este offline   radub 

• Membru senior
  • Postari: 2061
  • Inregistrat: 13-August 05

Postat 18 April 2009 - 11:26 AM

Romulus, Draga baiete, nu te-am facut Ceausescu. Ce am spus eu e ca din polul tau, oricum alegi, tot aia iese. Nu stiu cum zici tu ca ne-ai dat optiuni, ca eu vad doar doua: "WWII avioane de fabricatie straina in aviatia Romana" si "Aripi romanesti, de orice fel". De ce ai nevoie de al doilea tur de scrutin? A iesit Bodnaras in loc de Ceausescu si trebuie sa mai votam pana ce iese cine trebuie? Poporul a votat, castiga ala cu mai multe voturi.

Se fac GB pe alte forumuri, si au succes pentru ca lumea are optiuni. Daca vrei sa faci un poll, baga cateva optiuni, fiecare diferita. Priveste si aici, ca sa vezi cum se naste unanimitate din diversitate http://forum.largesc...hp?showforum=17

Calmeaza-te, ca nu iti vrea nimeni raul.

Radu

Aceasta postare a fost editata de radub: 18 April 2009 - 11:31 AM

#23 Useril este offline   Fenomers 

• Membru senior

Postat 18 April 2009 - 11:40 AM

Draga baiete Radu, stai jos ca nu ai priceput nimic. Am facut doar un al doilea tur de scrutin cu primele doua optiuni din primul poll, asa cum s-a discutat acolo. De asta sunt doar doua optiuni. Sunt cele mai votate din primul poll CU MULTE optiuni. Nu suntem toti prosti, stai linistit. Stiu ca in Irlanda nu se foloseste run-off voting system, dar aici in Romania suntem obisnuiti cu el. Ai macar putin respect si citeste despre ce se discuta inainte sa ma acuzi ca sunt Ceausescu sau ca votez ca pe vremea lui...

Pentru cultura generala... http://en.wikipedia....wo-round_system

#24 Useril este offline   radub 

• Membru senior

Postat 18 April 2009 - 11:43 AM

Romulus, 47 de oameni au votat si s-a departajat o alegere pe locul 1. Poporul a ales. De ce nu e buna alegerea poporului? Care e problema? Daca ar fi maraton, i-am pune pe aia de pe locurile 1 si 2 sa alerge din nou ca sa vedem care e adevaratul castigator?
Eu ies din discutia asta stupida si iti urez multa bafta in continuare.
Radu

#25 Useril este offline   Fenomers 

• Membru senior

Postat 18 April 2009 - 11:55 AM

Ma indoiesc ca 18,57% si 17,14% reprezinta "poporul a ales". Dar eu am iesit din incercarea mea ceva mai devreme. Am reactionat doar la acuzele tale... Ca nu m-ai facut direct Ceausescu, posibil, dar eu asa am interpretat-o. Plus ca nu sunt eu Radu Branzan, gresesc si eu ca orice om, dar de aici pana la "draga baiete"... Si hai sa nu discutam ce sens are in limba romana aceasta expresie, te rog...

#26 Useril este offline   mamutel 

• Membru senior
  • Postari: 1317
  • Inregistrat: 15-August 07

Postat 18 April 2009 - 12:19 PM

va certati degeaba, orice vreti sa faceti, in grup sau singuri cred ca este binevenit pt oricine, nu trebuie sa faci sondaj sa vezi daca ai mare dreptate ci doar da drumul la subiect eventual si la munca!
pace si sarbatori fericite!

#27 Useril este offline   Fenomers 

• Membru senior

Postat 18 April 2009 - 12:28 PM

Daca pe langa hobby, asociem la ceea ce facem noi si cuvantul arta, cat o fi aceasta asociere de trasa de par... Conform DEX:

DEX a spus:

EMULÁŢIE, emulaţii, s.f. Sentiment, dorinţă, strădanie de a egala sau de a întrece pe cineva într-un domeniu de activitate; întrecere. [Var.: emulaţiúne s.f.] – Din fr. émulation, lat. aemulatio, -onis.

Nu suntem noi cei care am inventat asta. Marii pictori, in perioade de lipsa de chef si inspiratie, organizau tabere de pictura in locuri izolate, tocmai pentru a beneficia de aceasta emulatie. Asta e scopul unui group build. Nu doar de a construi, ci de a dori mai mult si mai bine. De a dori sa fi mai bun. Eu chiar daca in pictura n-am activat, am facut mult acest lucru in fotografie, un domeniu cu ceva similaritati... Si se vad rezultatele dupa fiecare sesiune de genul asta.

Asa ca incercati sa vedeti dincolo de o simpla constructie... Nu e doar asta... Iar sondajul are ca scop direct si principal, atragerea unei mase mai mari de participanti.

Aceasta postare a fost editata de Romulus: 18 April 2009 - 12:29 PM

#28 Useril este offline   radub 

• Membru senior

Postat 18 April 2009 - 12:45 PM

Vezi postareaRomulus, la 18 Apr 2009, 10:55, a spus:

Ca nu m-ai facut direct Ceausescu, posibil, dar eu asa am interpretat-o. Plus ca nu sunt eu Radu Branzan, gresesc si eu ca orice om,

Romulus, nu era nevoie sa transformi toata povestea asta intr-o disputa personala, atat de clar directionata. Eu te-am sprijinit cand voiai sa renunti si, ca sa ilustrez, am facut o glumita, am incercat sa fiu spiritist. Sincer iti spun, nu inteleg de ce era nevoie de vreo ceva din ceea ce a umat.
Profesoara mea de istorie, o femeie foarte culta, zicea ca daca vrei sa fii spiritist, poti sa fii spiritist numai cu un prieten sau un om inteligent. Avea dreptate.
Radu

Aceasta postare a fost editata de radub: 18 April 2009 - 12:46 PM

#29 Useril este offline   Fenomers 

• Membru senior

Postat 18 April 2009 - 12:55 PM

Profesorul meu de germana, spunea ca daca vrei sa glumesti, trebuie s-o faci inteligent. Si era un profesor prost si incult.

Radu, nu poti sa vii totusi cu "glume" de gen "draga baiete", "comparatia cu Ceausescu" si sa spui ca ai fost spiritist... Nu tine, crede-ma... Si pe urma sa spui ca profesoara ta a spus ca pentru ca sa gust glumitele de genul asta, trebuie sa fiu inteligent... Tot respectul pentru munca ta in modelism, dar asta nu te face automat mai inteligent decat toti ceilalti de pe aici si nimic nu-ti permite sa ma iei de sus, doar pentru c-am opinii diferite de ale tale.

#30 Useril este offline   radub 

• Membru senior

Postat 18 April 2009 - 01:10 PM

Vezi postareaRomulus, la 18 Apr 2009, 11:55, a spus:

Tot respectul pentru munca ta in modelism, dar asta nu te face automat mai inteligent decat toti ceilalti de pe aici si nimic nu-ti permite sa ma iei de sus, doar pentru c-am opinii diferite de ale tale.

Nici macar nu am insinuat asta. Este evident ca tu suferi de un complex de inferioritate debilitatnt pana la punctul la care iti inchipui ca oricine iti iese in fata cu mana intinsa nu vrea sa te salute ci sa te palmuiasca. Nu stiu cine esti si de ce nu e bine sa iti spun "baiete", poate ca ar trebui sa te, pardon sa va, tratez cu un respect fas si exagerat, dar asa sunt eu, mai prietenos. Nimeni nu te-a facut Ceausescu - tu esti singurul care te-ai referit la tine insuti cu acest nume. Nimeni nu te-a facut prost. Opinia mea nu e diferita de a celor dinaintea mea care au spus exact acelasi lucru, si anume ca "sase" sau "juma de duzina" sunt acelasi lucru. Apropos, de ce nu te iei si de Crios sau Blue Max care au aceeasi parere ca si mine, deci diferita de a ta? Te "deranjez", sau te "deranjeaza" ceva din ce fac eu sau, cel care sunt eu, ceea ce sunt eu, sau locul unde sunt eu (ca pe toate mi le-ai trantit in cap pana acum)?
Am dedicat prea mult timp acestei situatii idiotice. Iti urez foarte multa bafta, ca mintea nu pare sa iti fie de folos.
Radu

#31 Useril este offline   1-0-9 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 4970
  • Inregistrat: 10-December 04

Postat 18 April 2009 - 01:48 PM

Fratilor, faceti d#@cu stuka aia romales odata....si asa se face o macheta pe luna pe TOT forumul....pina acum era gata tot gangbangul...

#32 Useril este offline   niki 

• Membru senior
  • Postari: 1169
  • Inregistrat: 23-January 05

Postat 18 April 2009 - 02:05 PM

Nu reusesc sa imi dau seama cum de s-a ajuns unde s-a ajuns. Nu il cunosc pe initiatorul acestei teme, cum nu va cunosc pe mai nici unul care ati participat la aceasta dezbatere. Nu stiu care sunt adevaratele intentii ale initiatorului acestei teme.

Pana la urma s-a initiat un sondaj de opinie la care unii au luat o optiune (cred ca si eu am participat). Potrivit sau nu, s-a lansat un al doilea tur de scrutin cu primele doua clasate.
Dupa care au aparut problema de logica, puncte de exclamatie, culori, font-uri tot mai mari, subtilitati si cuvinte desemnand anumite trasaturi psihice ale unuia sau altuia. Si nu sunt sigur ca vreun element din cele enumerate s-a regasit pentru inceput la initiatorul acestei teme/ acestui topic.

Grup-build sau nu eu sper sa ne regasim cu totii dincolo de aceste sarbatori mai buni atat cu noi insine cat si cu cei din jur. Exista suficient loc pana una alta pe acest pamant pentru noi toti (chiar daca locuind in Bucuresti si vazand aglomeratia de zi cu zi, tind sa am unele dubii in aceasta privinta :whistle: ) fie ca vopsim cu aerograful sau cu pensula, fie ca ne plac avioanele sau tancurile sau barcile sau figurinele, fie ca unii au un talent nemaipomenit in a reproduce fidel realitatea la scara iar altii se dau multumiti cu cateva bucati de plastic lipite si vopsite stangaci. Cu totii avem visele si aspiratiile noastre, important este sa realizam ca libertatea noastra de actiune se termina acolo unde ar incepe sa lezeze sfera personala a altcuiva.

Imi doresc la toti Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!
Niki

#33 Useril este offline   Fenomers 

• Membru senior

Postat 18 April 2009 - 02:31 PM

Vezi postarearadub, la 18 Apr 2009, 14:10, a spus:

Nici macar nu am insinuat asta. Este evident ca tu suferi de un complex de inferioritate debilitatnt pana la punctul la care iti inchipui ca oricine iti iese in fata cu mana intinsa nu vrea sa te salute ci sa te palmuiasca. Nu stiu cine esti si de ce nu e bine sa iti spun "baiete", poate ca ar trebui sa te, pardon sa va, tratez cu un respect fas si exagerat, dar asa sunt eu, mai prietenos. Nimeni nu te-a facut Ceausescu - tu esti singurul care te-ai referit la tine insuti cu acest nume. Nimeni nu te-a facut prost. Opinia mea nu e diferita de a celor dinaintea mea care au spus exact acelasi lucru, si anume ca "sase" sau "juma de duzina" sunt acelasi lucru. Apropos, de ce nu te iei si de Crios sau Blue Max care au aceeasi parere ca si mine, deci diferita de a ta? Te "deranjez", sau te "deranjeaza" ceva din ce fac eu sau, cel care sunt eu, ceea ce sunt eu, sau locul unde sunt eu (ca pe toate mi le-ai trantit in cap pana acum)?
Am dedicat prea mult timp acestei situatii idiotice. Iti urez foarte multa bafta, ca mintea nu pare sa iti fie de folos.
Radu

Simplu crios si blue-max si-au exprimat o opinie, nu m-au luat de sus, jignit, facut prost si dupa aia au dat-o la intors ca sunt doar "spiritisti" - orice ar insemna cuvantul asta ca in limba romana nu stiu sa fie. Opinii pot sa combat, ce-ai facut tu, nu prea... Daca ai uitat gramatica romana, pot sa-ti fac in privat analiza de text sau pot sa-ti explic si in engleza, nu e nici o problema. Nu e vorba de cine sunt eu ca sa nu-mi spui "baiete" ci de cine esti tu ca sa-mi spui asa. Sunt subtilitati probabil - cum spui tu - dintr-un complex de inferioritate debilitant...

Sarbatori fericite alaturi de familie la toata lumea.

#34 Useril este offline   marhaba 

• Membru senior
  • Grup: Banned
  • Postari: 1329
  • Inregistrat: 30-November 04

Postat 18 April 2009 - 02:57 PM

Vezi postarearadub, la 18 Apr 2009, 13:45, a spus:

... am incercat sa fiu spiritist...

Cred ca ai vrut sa zici " spiritual" :whistle: . Este si spiritist , Romulus, in limba romana, dar e acela care practica spiritismul (adica vorbitul cu mortii).
Mult zgomot pentru nimic, ca de obicei.
Sarbatori Fericite !

Aceasta postare a fost editata de marhaba: 18 April 2009 - 03:01 PM

#35 Useril este offline   radub 

• Membru senior

Postat 18 April 2009 - 03:37 PM

Da am dorit sa folosesc cuvantul "spiritual", dar uite, ca in "nemernicia" mea, am zis sa mai relaxez un pic situatia cu inca o "glumita" si sa folosesc cuvantul "spiritist", o mica glumita care din cate imi amintesc era foarte savurata cand o facea Florin Calinescu dar a esuat lamentabil cand o folosesc eu. Eh, asta e, Florin Calinescu nu va "enerveaza" pe voi asa cum va "enervez" eu. Imi cer scuze.

Cat despre restul... ce sa spun. Cand m-am intalnit marti cu baietii, mi-am zis ca o sa mai incerc sa contribui pe forum, pentru ca totusi am si prieteni aici. Dar imi pare rau ca "m-am intors". Cei care aveti nevoie de mine, asa cum ati facut si pana cum, stiti unde sa ma gasiti. Tinem legatura.

Radu

Vezi postareamarhaba, la 18 Apr 2009, 13:57, a spus:

Cred ca ai vrut sa zici " spiritual" :whistle: . Este si spiritist , Romulus, in limba romana, dar e acela care practica spiritismul (adica vorbitul cu mortii).
Mult zgomot pentru nimic, ca de obicei.
Sarbatori Fericite !

#36 Useril este offline   Fenomers 

• Membru senior

Postat 18 April 2009 - 03:49 PM

Nu te victimiza ca o sa dea si mai urat. N-ai fost o victima. In orice comunitate e nevoie de o anumita tinuta, nu e suficient renumele. Si in primul rand ataci ideile, nu oamenii din spatele lor cu subtilitati ca sa poti spune pe urma ca a fost un "spiritism". Mie nu mi-a placut Florin Calinescu nici in Lumini si Umbre si nici ulterior...

#37 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12674
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 18 April 2009 - 04:30 PM

:whistle: (In rest, no comment)

#38 Useril este offline   tibi22 

• Membru senior
  • Postari: 2771
  • Inregistrat: 27-July 08

Postat 18 April 2009 - 06:46 PM

Mai fratilor! Hai nu va mai certati ca nu are niciun rost! Ati deraiat mult de la subiect! Chiar ca se pierde timp mult cu chestiile astea!
Saptamana viitoare incerc sa imi cumpar o stuka de la Hasegawa cu insemne romanesti, cine vrea poate sa faca cu mine un Group build este bine venit!
As vrea sa incep sa-l construiesc incepind cu 1 Mai. Romulus si Mamutel de accord?
Pina atunci va urez la toti Sarbatori fericit si Paste Fericit! Hristos a inviat!

#39 Useril este offline   Fenomers 

• Membru senior

Postat 18 April 2009 - 06:58 PM

Tibi, Nu pot spune inca... Ma gandeam sa inscriu Stuka in alt group build. Dar ceva o sa fac si aici, poate singurul Mig-3 romanesc... Poate Fi.156... Am multe sa aleg... Mai vedem.

#40 Useril este offline   tibi22 

• Membru senior
  • Postari: 2771
  • Inregistrat: 27-July 08

Postat 18 April 2009 - 07:07 PM

OK! Oricum ai putea merge paralel si in acet group build cu Stuka. Nu te sanctioneaza nimeni... :whistle:

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

36 useri citesc topicul
0 membri, 36 vizitatori, 0 utilizatori anonimi