Cartula - Constructie de grup Al doilea tur de scrutin
Postat 17 April 2009 - 01:55 PM
Topicul original este aici: [topic="5197"]Nu facem si noi un Grup Build?[/topic]
Amandoua subiectele au obtinul un numar similar de voturi, 11 din 44.
Postat 17 April 2009 - 02:06 PM
"Aripi romanesti" sau "zburatoare de faricatie straina in Romales Air Forece" ..sunt cam prea generaliste! Ar fi mai interesant ceva pe un tip anume, indiferent de variante/subvariante sau scara, materiale s.a.!
Deh, zic si io....!
Aceasta postare a fost editata de mersu: 17 April 2009 - 02:08 PM
Postat 17 April 2009 - 02:39 PM
Romulus, la 17 Apr 2009, 15:11, a spus:
Daca nu ai citit, macar vezi votul si o sa intelegi ca postul tau este degeaba, fara suparare... :)
Am citit topicul inca de cand a fost lansat! Ce am postat mai sus este doar parerea mea, viziunea mea asupra unui "group build"! Nu inseamna ca ce spun eu este "solutia perfecta"! Dupa ce am recitit topicul (sa fiu sigur ca nu sunt tampit!) si dupa raspunsul tau, am realizat ca postarea mea chiar a fost degeaba! Scuze! Si nu, nu m-am suparat!
Spor in continuare!
Postat 17 April 2009 - 03:43 PM
Postat 17 April 2009 - 05:04 PM
Luminati-ma.
Postat 17 April 2009 - 06:27 PM
Romulus, la 17 Apr 2009, 17:04, a spus:
Luminati-ma.
B Max vrea sa zica si are perfecta dreptate ca:subiectul avioane ww2 de fabricatie straina nu isi mai are rostul pentru ca este anulat in mod automat de al doilea.Pentru ca orice subiect ai alege acolo in primul oricum se incadreaza si la aripi romanesti de orice fel,in mod automat.Pentru ca de orice fel inseamna sa poarte cocarda noastra ,nare importanta ca avionul a fost importat sau productie autohtona.Iar logic ar fi ca daca se pun doua sectiuni subiectele sa fie diferite.Ca exemplu daca fac doua me 109 identice,cu unu particip la prima tema si cu al doilea la a doua tema.
Postat 17 April 2009 - 07:30 PM
- biplane romanesti
- ARR in Great Patriotic War
- etc
Doar pentru ca sunt incluse in ultimul subiect? Pai unii pot dori un subiect mai ingust. Asa s-a votat in primul poll... Chiar nu pricep de ce un subset este exclus... Nu toti doresc un subiect larg... Altfel pune subiectul "Machete" si gata. Totul e inclus acolo... Nu e neaparat obligatoriu ca seturile sa fie disjuncte, nu? Si daca da, explicati-mi de ce ar fi...
E ca si cum ai spune ca daca am putea avea 3 presedinti in acelasi moment, n-am putea vota si pentru Iliescu, Ceausescu si Constantinescu, ca deja sunt acolo... Poate unii nu vor 3 presedinti deodata si voteaza subsetul, nu multimea intreaga...
Asta ceream sa mi se explice...
Cat despre ce spui tu hartman-ace, e incorect... IAR-80 se incadreaza in al doilea NU si in primul, pentru ca nu e de fabricatie straina...
Aceasta postare a fost editata de Romulus: 17 April 2009 - 07:34 PM
Postat 17 April 2009 - 08:17 PM
Romulus, la 17 Apr 2009, 20:53, a spus:
Nu frate!
Te uiti stramb!
Unii doresc aripi romanesti de provenienta straina din WW II si nimic mai mult.
Romulus, ceea ce este evident pentru 3 oameni pana acum tie iti scapa voit, am eu senzatia.
Am o interbare extrem de simpla pentru tine:
- De ce nu faci un "Grup Build"?
Este cel mai simplu lucru si nici nu te enervezi pe doua topice (pana acum daca nu cumva mai faci unul pe tema asta)
Cine intra bine, cine nu ... sa fie sanatos.
Tu chiar crezi ca vei copta intreg forumul in grupul tau?
Tin sa te anunt ca tocmai am iesit dintr-un "Grup Build" la care au mai luat parte: IceAge, DragosP, Tudor_corbul, Rapa2k8 si inca trei colegi de pe modelism.info.ro si a fost o luna jumate super misto si me-am ales si cu cate o macheta mistoaca si nu ne-a trebuit 100 de ani pentru a decide ce si cum.
A venit unul de-i zice Iconet si pe forumul nostru si a zis: asta-i tema, astea sunt regulile, inepe pe data de si se trmina peste hat. Cine se baga sa zica.
In timp ce noi ne distram si lucram tu ai deschis doua sondaje si ai piedut deja inutil jumatate din timpul in care noi am construit cate o macheta.
Pana acum erati si voi la jumatatea constructiei.
Poate de data asta intelegi ce spun caci alta interventie nu voi mai avea.
Bafta!
Postat 17 April 2009 - 08:38 PM
Romulus, apreciez efortul si tenacitatea ta, de a face cumva lumea sa opteze/intre in vreun group-build.
Ce-am vrut sa spun a explicat perfect hartman-ace: B Max vrea sa zica si are perfecta dreptate ca:subiectul avioane ww2 de fabricatie straina nu isi mai are rostul pentru ca este anulat in mod automat de al doilea.Pentru ca orice subiect ai alege acolo in primul oricum se incadreaza si la aripi romanesti de orice fel,in mod automat.Pentru ca de orice fel inseamna sa poarte cocarda noastra ,nare importanta ca avionul a fost importat sau productie autohtona.Iar logic ar fi ca daca se pun doua sectiuni subiectele sa fie diferite.Ca exemplu daca fac doua me 109 identice,cu unu particip la prima tema si cu al doilea la a doua tema.
Parerea mea e ca, lumea nu prea e atrasa (momentan) in a intra in vreun group-build. Unii se uita la topic, mai intervin, ceilalti voteaza, dar cam atat.
Sfatul lui crios pare cel mai eficient. Cu vreo 2-3 prieteni de ai tai, starteaza un group-build pe o tema aleasa de voi.
Poate asa, prind si altii curaj si interes.
Succes.
Postat 17 April 2009 - 08:40 PM
Postat 18 April 2009 - 09:05 AM
Romulus, la 17 Apr 2009, 23:07, a spus:
Rost are sa te zbati. Farmec este. Vremurile sunt bune, si cand cometh the time cometh the man. Problema e ca tu ai facut un poll ca sa iti iasa ce vrei tu, adica un fel de votare ca pe vremea lui Ceausescu cand avem un CANDIDAT si un contracandidat. Daca vrei sa fie vot corect si principial, e bine sa afisezi vreo cateva optiuni DIFERITE, apoi sa faci un pas inapoi si sa permiti lumii sa voteze, iar mai apoi cand s-a incheiat votarea sa accepti rezultatul, chiar daca nu e Stuka. Poate ca nu are farmecul pe care ti-l doresti tu, dar macar are suportul popular.
Radu