Forum Machete,Modelism,Hobby: Cartula - Constructie de grup - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Cartula - Constructie de grup Al doilea tur de scrutin

Sondaj: Ce subiect ati dori sa construiti?

Subiecte constructie de grup

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.
Voteaza Vizitatorii nu pot vota

#1 Useril este offline   Fenomers 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 591
  • Inregistrat: 01-February 09

Postat 17 April 2009 - 01:55 PM

Eu cred ca nu are rost sa mai asteptam. Sunt 44 de voturi si nu prea a mai votat nimeni asa ca eu cred ca am putea sa incepem sa votam pentru al doilea tur de scrutin.

Topicul original este aici: [topic="5197"]Nu facem si noi un Grup Build?[/topic]

Amandoua subiectele au obtinul un numar similar de voturi, 11 din 44.

#2 Useril este offline   mersu 

• Christian von Turela
  • Postari: 1260
  • Inregistrat: 04-April 06
  • Interests:StuG fan!

Postat 17 April 2009 - 02:06 PM

Nu ar fi mai bine sa existe ceva de genul MiG-21 group build,Bf 109, I-16 sau M4 Sherman, Panther,....
"Aripi romanesti" sau "zburatoare de faricatie straina in Romales Air Forece" ..sunt cam prea generaliste! Ar fi mai interesant ceva pe un tip anume, indiferent de variante/subvariante sau scara, materiale s.a.!

Deh, zic si io....!

Aceasta postare a fost editata de mersu: 17 April 2009 - 02:08 PM

#3 Useril este offline   Fenomers 

• Membru senior

Postat 17 April 2009 - 02:11 PM

Nu ai citit discutiile din primul topic la care fac referire mai sus, nu? :)

Daca nu ai citit, macar vezi votul si o sa intelegi ca postul tau este degeaba, fara suparare... :)

#4 Useril este offline   mersu 

• Christian von Turela

Postat 17 April 2009 - 02:39 PM

Vezi postareaRomulus, la 17 Apr 2009, 15:11, a spus:

Nu ai citit discutiile din primul topic la care fac referire mai sus, nu? :)
Daca nu ai citit, macar vezi votul si o sa intelegi ca postul tau este degeaba, fara suparare... :)

Am citit topicul inca de cand a fost lansat! Ce am postat mai sus este doar parerea mea, viziunea mea asupra unui "group build"! Nu inseamna ca ce spun eu este "solutia perfecta"! Dupa ce am recitit topicul (sa fiu sigur ca nu sunt tampit!) si dupa raspunsul tau, am realizat ca postarea mea chiar a fost degeaba! Scuze! Si nu, nu m-am suparat!

Spor in continuare! :whistle:

#5 Useril este offline   Fenomers 

• Membru senior

Postat 17 April 2009 - 02:57 PM

;)

Eu sper fiecare sa voteze, chiar daca nu vor participa la constructie cu nimic... Sper sa strangem mai mult de 40 de voturi... Si sper sa avem cat mai multi participanti.

#6 Useril este offline   xaba 

• Membru senior
  • Postari: 681
  • Inregistrat: 29-September 08
  • Interests:Aviatie

Postat 17 April 2009 - 03:43 PM

Am votat pentru "aripi romanesti de orice fel" chiar daca este varianta cea mai generala posibila. Problema la noi este ca suntem foarte putini. Daca impartim cei 44 de "electori" pe subdomenii si scari, ramanem cate 3-4 pe fiecare, poate mai putini. Eu as vrea sa particip cu un Mig-21PF 1/48 cu stele tricolore, iar cealalta optiune m-ar lasa pe dinafara. Poate ar fi mai bine sa initiem mai multe "Group"-uri in paralel (unul ar fi "Avioane reactive in Aviatia Militara Romana"), dar asta depinde de numarul participantilor la fiecare in parte.

#7 Useril este offline   Fenomers 

• Membru senior

Postat 17 April 2009 - 03:53 PM

Pai eu de asta am tot plans. Suntem putini si daca tot ne apucam, era bine sa o facem intr-un anume fel... Nu mai reiau ideea din celalalt topic... Pe de alta parte, din ce cred eu, Mig-21 se incadreaza la ambele categorii. Nu-i asa?

Ah, scuze. e WWII... :D

#8 Useril este offline   Blue-Max 

• Membru senior
  • Postari: 2473
  • Inregistrat: 06-December 04

Postat 17 April 2009 - 04:14 PM

Daca suneti doar un pic atenti :whistle: veti observa ca WWII avioane de fabricatie straina in aviatia Romana e complet inclus in Aripi romanesti, de orice fel
NU ?!

#9 Useril este offline   Fenomers 

• Membru senior

Postat 17 April 2009 - 04:40 PM

Da. Si? Asta s-a votat in primul scrutin... Ce anume vrei sa spui?

#10 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 17 April 2009 - 04:56 PM

Vrea sa spuna ca:

Citeaza

"avioane de fabricatie straina in aviatia Romana" e complet inclus in "Aripi romanesti, de orice fel"

Bafta!

#11 Useril este offline   Fenomers 

• Membru senior

Postat 17 April 2009 - 05:04 PM

Totusi, fara suparare, nu pricep. Daca unul e un subset, asta inseamna ca subiectele nu sunt bune? Unii vor vota WWII pentru ca nu vor altceva.. Altii vor vota Aripi romanesti de orice fel fara sa le pese... Nu pricep, ce daca e COMPLET INCLUS unul in celalalt? Doi la mana nu sunt de acord ca e complet inclus. IAR-80 nu e inclus decat in cel de-al doilea subiect, nu si in primul... Dar oricum nu vad nici o problema... In alta ordine de idei, primul scrutin e de o groaza de timp online, de ce nu ati expus acolo problemele? Aici doar s-au luat primii doi clasati de acolo si s-a facut un nou tur de scrutin...

Luminati-ma.

#12 Useril este offline   dany 

• Membru senior
  • Postari: 4849
  • Inregistrat: 24-November 06

Postat 17 April 2009 - 05:52 PM

Romulus , e ca in bancul acela cu Ploiestiul si Pitestiul . Subiectele sint bune ,insa vor avea castig de cauza doritorii de WW 2 .

Aceasta postare a fost editata de dany: 17 April 2009 - 06:18 PM

#13 Useril este offline   hartman 

• Membru senior
  • Postari: 385
  • Inregistrat: 17-October 06
  • Interests:Aviatie,marina,tehnologie.

Postat 17 April 2009 - 06:27 PM

Vezi postareaRomulus, la 17 Apr 2009, 17:04, a spus:

Totusi, fara suparare, nu pricep. Daca unul e un subset, asta inseamna ca subiectele nu sunt bune? Unii vor vota WWII pentru ca nu vor altceva.. Altii vor vota Aripi romanesti de orice fel fara sa le pese... Nu pricep, ce daca e COMPLET INCLUS unul in celalalt? Doi la mana nu sunt de acord ca e complet inclus. IAR-80 nu e inclus decat in cel de-al doilea subiect, nu si in primul... Dar oricum nu vad nici o problema... In alta ordine de idei, primul scrutin e de o groaza de timp online, de ce nu ati expus acolo problemele? Aici doar s-au luat primii doi clasati de acolo si s-a facut un nou tur de scrutin...

Luminati-ma.

B Max vrea sa zica si are perfecta dreptate ca:subiectul avioane ww2 de fabricatie straina nu isi mai are rostul pentru ca este anulat in mod automat de al doilea.Pentru ca orice subiect ai alege acolo in primul oricum se incadreaza si la aripi romanesti de orice fel,in mod automat.Pentru ca de orice fel inseamna sa poarte cocarda noastra ,nare importanta ca avionul a fost importat sau productie autohtona.Iar logic ar fi ca daca se pun doua sectiuni subiectele sa fie diferite.Ca exemplu daca fac doua me 109 identice,cu unu particip la prima tema si cu al doilea la a doua tema.

#14 Useril este offline   Fenomers 

• Membru senior

Postat 17 April 2009 - 07:30 PM

Nu pricep logica voastra absolut deloc... Cred c-am facut degeaba atata scoala. Inteleg din ce spui tu ca nu are rost sa pun si subiectele:
  • biplane romanesti
  • ARR in Great Patriotic War
  • etc

Doar pentru ca sunt incluse in ultimul subiect? Pai unii pot dori un subiect mai ingust. Asa s-a votat in primul poll... Chiar nu pricep de ce un subset este exclus... Nu toti doresc un subiect larg... Altfel pune subiectul "Machete" si gata. Totul e inclus acolo... Nu e neaparat obligatoriu ca seturile sa fie disjuncte, nu? Si daca da, explicati-mi de ce ar fi...

E ca si cum ai spune ca daca am putea avea 3 presedinti in acelasi moment, n-am putea vota si pentru Iliescu, Ceausescu si Constantinescu, ca deja sunt acolo... Poate unii nu vor 3 presedinti deodata si voteaza subsetul, nu multimea intreaga...

Asta ceream sa mi se explice...

Cat despre ce spui tu hartman-ace, e incorect... IAR-80 se incadreaza in al doilea NU si in primul, pentru ca nu e de fabricatie straina...

Aceasta postare a fost editata de Romulus: 17 April 2009 - 07:34 PM

#15 Useril este offline   Fenomers 

• Membru senior

Postat 17 April 2009 - 07:53 PM

Dupa cum se vede si din vot... Unii doresc WWII de fabricatie straina, nu orice fel de aripi romanesti...

#16 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 17 April 2009 - 08:17 PM

Vezi postareaRomulus, la 17 Apr 2009, 20:53, a spus:

Dupa cum se vede si din vot... Unii doresc WWII de fabricatie straina, nu orice fel de aripi romanesti...

Nu frate!
Te uiti stramb!
Unii doresc aripi romanesti de provenienta straina din WW II si nimic mai mult.
Romulus, ceea ce este evident pentru 3 oameni pana acum tie iti scapa voit, am eu senzatia.
Am o interbare extrem de simpla pentru tine:
- De ce nu faci un "Grup Build"?
Este cel mai simplu lucru si nici nu te enervezi pe doua topice (pana acum daca nu cumva mai faci unul pe tema asta)
Cine intra bine, cine nu ... sa fie sanatos.
Tu chiar crezi ca vei copta intreg forumul in grupul tau?
Tin sa te anunt ca tocmai am iesit dintr-un "Grup Build" la care au mai luat parte: IceAge, DragosP, Tudor_corbul, Rapa2k8 si inca trei colegi de pe modelism.info.ro si a fost o luna jumate super misto si me-am ales si cu cate o macheta mistoaca si nu ne-a trebuit 100 de ani pentru a decide ce si cum.
A venit unul de-i zice Iconet si pe forumul nostru si a zis: asta-i tema, astea sunt regulile, inepe pe data de si se trmina peste hat. Cine se baga sa zica.
In timp ce noi ne distram si lucram tu ai deschis doua sondaje si ai piedut deja inutil jumatate din timpul in care noi am construit cate o macheta.
Pana acum erati si voi la jumatatea constructiei.

Poate de data asta intelegi ce spun caci alta interventie nu voi mai avea.

Bafta!

#17 Useril este offline   Blue-Max 

• Membru senior
  • Postari: 2473
  • Inregistrat: 06-December 04

Postat 17 April 2009 - 08:38 PM

Nu am vrut sa supar pe nimeni si nici sa reiau discutii cu urme de tensionare.
Romulus, apreciez efortul si tenacitatea ta, de a face cumva lumea sa opteze/intre in vreun group-build.
Ce-am vrut sa spun a explicat perfect hartman-ace: B Max vrea sa zica si are perfecta dreptate ca:subiectul avioane ww2 de fabricatie straina nu isi mai are rostul pentru ca este anulat in mod automat de al doilea.Pentru ca orice subiect ai alege acolo in primul oricum se incadreaza si la aripi romanesti de orice fel,in mod automat.Pentru ca de orice fel inseamna sa poarte cocarda noastra ,nare importanta ca avionul a fost importat sau productie autohtona.Iar logic ar fi ca daca se pun doua sectiuni subiectele sa fie diferite.Ca exemplu daca fac doua me 109 identice,cu unu particip la prima tema si cu al doilea la a doua tema.

Parerea mea e ca, lumea nu prea e atrasa (momentan) in a intra in vreun group-build. Unii se uita la topic, mai intervin, ceilalti voteaza, dar cam atat.
Sfatul lui crios pare cel mai eficient. Cu vreo 2-3 prieteni de ai tai, starteaza un group-build pe o tema aleasa de voi.
Poate asa, prind si altii curaj si interes.
Succes.

#18 Useril este offline   mersu 

• Christian von Turela

Postat 17 April 2009 - 08:40 PM

Frate Romulus, am crezut ca ai sa intelegi ce am vrut sa spun atunci cand am "recunoscut" ca "postarea mea a fost degeaba"! Fratele crios a pus punctul pe "iiii"! Ok, vrei un GP aero, WWII, FARR si preferabil Stuka, ( apropo, super avion!), si datorita faptului ca vrei neaparat sa-l incepi pe al tau! Nu trebuie sa astepti dupa altii! Da-i drumul, si cine va vrea se va alatura GP-ului inceput de tine! De ce sa nu fi tu "engine starter"-ul? Nu trebuie sa ai "binecuvantarea" nimanui!

#19 Useril este offline   Fenomers 

• Membru senior

Postat 18 April 2009 - 12:07 AM

Am priceput. Pai asa n-are farmec... Daca asta e "feelingul" general, n-are rost sa ma zbat... O sa astept vremuri mai bune...

#20 Useril este offline   radub 

• Membru senior
  • Postari: 2061
  • Inregistrat: 13-August 05

Postat 18 April 2009 - 09:05 AM

Vezi postareaRomulus, la 17 Apr 2009, 23:07, a spus:

Am priceput. Pai asa n-are farmec... Daca asta e "feelingul" general, n-are rost sa ma zbat... O sa astept vremuri mai bune...

Rost are sa te zbati. Farmec este. Vremurile sunt bune, si cand cometh the time cometh the man. Problema e ca tu ai facut un poll ca sa iti iasa ce vrei tu, adica un fel de votare ca pe vremea lui Ceausescu cand avem un CANDIDAT si un contracandidat. Daca vrei sa fie vot corect si principial, e bine sa afisezi vreo cateva optiuni DIFERITE, apoi sa faci un pas inapoi si sa permiti lumii sa voteze, iar mai apoi cand s-a incheiat votarea sa accepti rezultatul, chiar daca nu e Stuka. :whistle: Poate ca nu are farmecul pe care ti-l doresti tu, dar macar are suportul popular.
Radu

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

17 useri citesc topicul
0 membri, 17 vizitatori, 0 utilizatori anonimi