Pagina 1 din 1
Disponibile: blindate si figurine 1:72 montate dar nevopsite
Postat 16 April 2009 - 09:59 PM
Buna seara tuturor!
Inainte sa ma apuc sa fotografiez si sa aglomerez forumul cu un post potential inutil, lansez o intrebare:
Este cineva interesat de schimb/cumparare machete de blindate 1:72, montate dar nevopsite?
Este vorba despre:
Blindate:
Model - Producator/Cod
Leopard 1 A4 - Italeri/7002
M6 Anti Tank Vehicle - Italeri/7025
King Tiger - Italeri/7004
M4 Sherman - Italeri/7003
M4 A1 Sherman & US Infantry - Revell/03164 (mai am o mana de infanteristi)
Churchill Mk.III - Italeri/7019
Iosif Stalin 3 - Roden/701
Tiger 1 - Airfix/01308
Cromwell Mk. IV - Revell/03123
Panzer IV/70 (V) & Deutsche Pioniere - Revell/03156 (mai am doar vreo 7 pionieri)
OT-133 Russian flame-throwing tank - Schif/220
PzKpfw III L - Revell/03155
PzKpfw III (?) - ?/?
Pe langa astea, mai am un set de Kubelwagen + BMW side-car (cu figurina) cumparate din Serbia, acum vreo 7 ani, par a fi facute de o firma chineza (am instructiunile, in chineza/engleza, dar nu reiese despre ce firma e vorba, probabil niste pirati :) dar macheta e destul de ingrijita.
Figurine 1:72:
8th British Army in Africa - Heller/79609 - 8 buc.
La cele mai multe blindate am cutiile originale (sau capacele cutiilor :) si instructiunile de montaj. Cateva dintre kituri nu au senilele montate (e vorba de senile formate din bucati individuale...) dar senilele sunt pe culee.
Daca este cineva interesat, fie si partial :) promit sa fac poze la macheta/machetele respective si sa le postez, indicand si pretul propus.
Nu in ultimul rand, sunt interesat si de schimburi, cu machete de blindate 1:35 (nemontate, partial montate, complet montate s.a.m.d.).
Ca de obicei, "negociere" este cuvantul de ordine :)
Numai bine tuturor,
George
Inainte sa ma apuc sa fotografiez si sa aglomerez forumul cu un post potential inutil, lansez o intrebare:
Este cineva interesat de schimb/cumparare machete de blindate 1:72, montate dar nevopsite?
Este vorba despre:
Blindate:
Model - Producator/Cod
Leopard 1 A4 - Italeri/7002
M6 Anti Tank Vehicle - Italeri/7025
King Tiger - Italeri/7004
M4 Sherman - Italeri/7003
M4 A1 Sherman & US Infantry - Revell/03164 (mai am o mana de infanteristi)
Churchill Mk.III - Italeri/7019
Iosif Stalin 3 - Roden/701
Tiger 1 - Airfix/01308
Cromwell Mk. IV - Revell/03123
Panzer IV/70 (V) & Deutsche Pioniere - Revell/03156 (mai am doar vreo 7 pionieri)
OT-133 Russian flame-throwing tank - Schif/220
PzKpfw III L - Revell/03155
PzKpfw III (?) - ?/?
Pe langa astea, mai am un set de Kubelwagen + BMW side-car (cu figurina) cumparate din Serbia, acum vreo 7 ani, par a fi facute de o firma chineza (am instructiunile, in chineza/engleza, dar nu reiese despre ce firma e vorba, probabil niste pirati :) dar macheta e destul de ingrijita.
Figurine 1:72:
8th British Army in Africa - Heller/79609 - 8 buc.
La cele mai multe blindate am cutiile originale (sau capacele cutiilor :) si instructiunile de montaj. Cateva dintre kituri nu au senilele montate (e vorba de senile formate din bucati individuale...) dar senilele sunt pe culee.
Daca este cineva interesat, fie si partial :) promit sa fac poze la macheta/machetele respective si sa le postez, indicand si pretul propus.
Nu in ultimul rand, sunt interesat si de schimburi, cu machete de blindate 1:35 (nemontate, partial montate, complet montate s.a.m.d.).
Ca de obicei, "negociere" este cuvantul de ordine :)
Numai bine tuturor,
George
Postat 17 April 2009 - 04:43 PM
Multumesc pentru mesaj.
Machetele sunt lipite cu Revell Contacta polystyrene cement.
Sper ca pozele sunt de ajutor, am incercat sa iasa cat mai clare (evident, se putea mai bine :)
Ca preturi, cred ca 20 de lei/buc. e un pret corect, dar sunt dispus sa negociez.
Daca cele trei tancuri va sunt pe plac, sunt gata sa va ofer bonus Kubelwagen-ul si motocicleta cu atas, precum si tunul antitanc+jeep-ul aferen (vizibile, toate, in poze). Desigur, la Pz III am setul de senile de plastic, pe culee, si o varianta de tun, mai scurt.
Exista si varianta "la trei machete luate, a patra e gratis, la alegere".
Sau, asa cum am mentionat, accept schimburi cu machete de blindate/tunuri/figurine 1:35.
Cum spuneam, astept feed-back.
Numai bine, si un Paste fericit,
George
Machetele sunt lipite cu Revell Contacta polystyrene cement.
Sper ca pozele sunt de ajutor, am incercat sa iasa cat mai clare (evident, se putea mai bine :)
Ca preturi, cred ca 20 de lei/buc. e un pret corect, dar sunt dispus sa negociez.
Daca cele trei tancuri va sunt pe plac, sunt gata sa va ofer bonus Kubelwagen-ul si motocicleta cu atas, precum si tunul antitanc+jeep-ul aferen (vizibile, toate, in poze). Desigur, la Pz III am setul de senile de plastic, pe culee, si o varianta de tun, mai scurt.
Exista si varianta "la trei machete luate, a patra e gratis, la alegere".
Sau, asa cum am mentionat, accept schimburi cu machete de blindate/tunuri/figurine 1:35.
Cum spuneam, astept feed-back.
Numai bine, si un Paste fericit,
George
Aceasta postare a fost editata de Cyborg: 17 April 2009 - 04:45 PM
Postat 24 April 2009 - 08:54 PM
Reduc pretul per bucata anuntat initial, de la 20 la 15 lei.
Noile discounturi:
La trei machete luate, a patra e gratis, sau se scad 5 lei din suma de plata.
Sunt interesat si de schimburi cu blindate WW2 1:35, sau figurine/tunuri aceeasi epoca/scara. Acestea pot fi montate sau nu, vopsite sau nu etc., complete (sau aproape complete...) sa fie. Rata de schimb: 3 machete mici pentru una mare :) si chiar mai mult, depinde de oferta :)
Multumesc pentru atentie, astept oferte.
PS: figurinele 1:72 sunt retrase de la vanzare, i-au placut unui nepotzel :)
Noile discounturi:
La trei machete luate, a patra e gratis, sau se scad 5 lei din suma de plata.
Sunt interesat si de schimburi cu blindate WW2 1:35, sau figurine/tunuri aceeasi epoca/scara. Acestea pot fi montate sau nu, vopsite sau nu etc., complete (sau aproape complete...) sa fie. Rata de schimb: 3 machete mici pentru una mare :) si chiar mai mult, depinde de oferta :)
Multumesc pentru atentie, astept oferte.
PS: figurinele 1:72 sunt retrase de la vanzare, i-au placut unui nepotzel :)
Postat 26 April 2009 - 08:12 AM
Cyborg, la 25 Apr 2009, 22:24, a spus:
Adica astea trei de mai jos. OK, am trimis pm.
S-au dat:
Kubelwagen + BMW side-car
Jeepul willys
S-a retras din oferta tunuletzul Pak (vizibil in poze).
Se adauga un Sd.Kfz. 232 6-rad Italeri, tot 1:72 (si el vizibil in poze...) ITA-7032, fara antena montata, pt. ca s-au pierdut suportii de sprijin (observati formularea impersonala sub care sper sa ascund stangacia subsemnatului :))
Nota: Messerschmitt Me 163 Komet din imagini s-a ratacit in poze, nu se contabilizeaza aici, ci la oferta de avioane montate si nevopsite 1:72.
Aceasta postare a fost editata de Cyborg: 26 April 2009 - 08:26 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1