salut...
din pacate am uitat complet sa fac poze in timpul asamblarii, asa ca acestea sunt singurele poze pe care le am
din vopselele pe care le-am gasit in foaia cu instructiuni, nu am priceput prea multe, asa ca sper sa n-o fi dat-o in bara mult prea tare...
containerul de recunoastere (sau bruiaj) e vopsit aiurea....o sa-l inlocuiesc curand cu unul din "cutia cu maimute" de la hasegawa
pozele nu sunt cele mai reusite-sunt facute cu blitz pentru ca era intuneric (am uitat sa schimb becu de 60 w de la lustra)[attachment
36841:DSCF2882.JPG]
Pagina 1 din 1
YF 16 Academy, 1/72 gata facut
Postat 13 April 2009 - 06:12 PM
E bine, dar putea fi si mai bine:
- vad ca ai folosit masti dar nu le-ai pus ca lumea. In unele locuri ai mergine neta, in altele gazare exagerata;
- mai trebuie chit pe la imbinari;
- atentie la lipit cupola. Adeziv putin, lasat sa se usuce citeva secunde apoi lipesti;
- nu bag mina in foc, dar am impresia ca ai gresit undeva la culori;
- atentie la bavuri!
- vad ca ai folosit masti dar nu le-ai pus ca lumea. In unele locuri ai mergine neta, in altele gazare exagerata;
- mai trebuie chit pe la imbinari;
- atentie la lipit cupola. Adeziv putin, lasat sa se usuce citeva secunde apoi lipesti;
- nu bag mina in foc, dar am impresia ca ai gresit undeva la culori;
- atentie la bavuri!
Postat 13 April 2009 - 10:49 PM
man, din "cauza" dumitale si a jet-urilor pe care le faci, m-am apucat si eu de avioane cu reactii...
e un su 17 libian de la mastercraft...din aprecierile mele merita postat...nu mi-a iesit bine deloc...mai ales ca e printre avioanele "fara chit de astupat gauri"
e un su 17 libian de la mastercraft...din aprecierile mele merita postat...nu mi-a iesit bine deloc...mai ales ca e printre avioanele "fara chit de astupat gauri"
Arata acest topic
Pagina 1 din 1