Salut,
magazinul de arhitectura si modelism din Timisoara si-a imbogatit gama de materiale plastice, dedicate modelismului. Pe stoc se gaseste acum (am si cumparat) un tip de plastic ce se numeste AXPET la 2 mm, care este transparent, diferenta fata de plexiglas constand intr-o elasticitate ceva mai mare, deci poate fi indoit destul de bine fara a deveni casant. Cei de acolo mi-au spus ca se comporta bine si la tratamente termice.
Se poate aduce pe comanda si plexiglas de vreo 20 de nuante, transparent si opac.
Mi-a mai atras atentia si un alt fel de materuial plastic, disponibil ca mostra deocamdata, al carui nume comercial nu l-am retinut, constand intr-o structura texturata de plastic cu insertie de aluminiu, lucru ce-l face deosebit de greu si de rezistent.
La adezivi a aparut modelul cu intaritor de tip spray, foarte util (din ceea ce am vazut in tutoriale deoarece personal nu am incercat) la montarea kiturilor de mari dimensiuni, unde este necesara o buna pozitionare a pieselor inainte de lipire, urmand ca solidificarea adezivului sa se faca prin pulverizarea catalizatorului spray. Cei de acolo mi-au mai arata un altfel de adeziv, cantitate destul de mare din ce am remarcat, care se pare ca este dedicat lipirii maselor plastice mai pretentioase, care nu reactioneaza la alte tipuri de adezivi.
Pagina 1 din 1
Materiale plastice
Postat 10 June 2009 - 09:37 AM
Ceau,
magazinul cu pricina se gaseste aproape de Piata Unirii, catre Facultatea de Arte.
Daca stai cu fata catre scena din piata si cu spatele catre Biserica Sarbeasca, se deschide o straduta pietruita in dreapta, catre galeriile Popa's si o cafenea, unde era si vechea locatie a tablei de sah.
Pe acea straduta, mergi cateva zeci de metrii, si se deschide un gang pe dreapta, vis a vis de cafenea, marcat de o reclama de articole de papetarie. In acel gang pe stanga este intrarea in magazin. Au pauza de masa de la 12 la 12.30, in rest sunt deschisi si foarte amabili.
Daca nu te descurci, da-mi un pm, si iti dau mai multe detalii.
magazinul cu pricina se gaseste aproape de Piata Unirii, catre Facultatea de Arte.
Daca stai cu fata catre scena din piata si cu spatele catre Biserica Sarbeasca, se deschide o straduta pietruita in dreapta, catre galeriile Popa's si o cafenea, unde era si vechea locatie a tablei de sah.
Pe acea straduta, mergi cateva zeci de metrii, si se deschide un gang pe dreapta, vis a vis de cafenea, marcat de o reclama de articole de papetarie. In acel gang pe stanga este intrarea in magazin. Au pauza de masa de la 12 la 12.30, in rest sunt deschisi si foarte amabili.
Daca nu te descurci, da-mi un pm, si iti dau mai multe detalii.
Aceasta postare a fost editata de stageexp: 10 June 2009 - 09:38 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1