Forum Machete,Modelism,Hobby: Mr. Masking sol neo de la Gunze - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Mr. Masking sol neo de la Gunze Putin ajutor va rog...

#1 Useril este offline   tibi22 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 2771
  • Inregistrat: 27-July 08

Postat 07 April 2009 - 10:24 AM

Buna tuturor!

Am o mica problema si nu gasesc pe net nici un sfat cum sa folosesc Mr. Masking sol neo, cum pot sa dizolv cocoloasele de latex din interior si ce as putea sa fac ca sa nu se usuce imediat pe pensula... adica nici nu apuc sa scot pensula din sticluta ca pina la model este deja uscat!!!
O presimtire ciudata am avut deja in momentul in care am desfacut pentru prima data sticluta, latexul era separat de diluantul fluorescent. Mai mult, acest latex era lipit destul de compact pe pensula care este atasata de capac. Am agitat sticluta multe multe minute, dar acel latex tinde sa ramana separat de diluantul fluorescent. Lucreaza cineva cu acest latex "exotic"? Exista vreo posibilitate sa dizolv cocoloasele si sa prelungesc putin timpul de uscare? Merita efortul sau mai bine-l arunc??!
Acesta este produsul :
Imagine postata

Va multumesc anticipat pentru sfaturi!
Salutari, Tibi

#2 Useril este offline   Bill 

• Membru senior
  • Postari: 1879
  • Inregistrat: 06-December 04

Postat 07 April 2009 - 10:41 AM

Vezi postareatibi22, la 7 Apr 2009, 10:24, a spus:

Buna tuturor!

Am o mica problema si nu gasesc pe net nici un sfat cum sa folosesc Mr. Masking sol neo, cum pot sa dizolv cocoloasele de latex din interior si ce as putea sa fac ca sa nu se usuce imediat pe pensula... adica nici nu apuc sa scot pensula din sticluta ca pina la model este deja uscat!!!
O presimtire ciudata am avut deja in momentul in care am desfacut pentru prima data sticluta, latexul era separat de diluantul fluorescent. Mai mult, acest latex era lipit destul de compact pe pensula care este atasata de capac. Am agitat sticluta multe multe minute, dar acel latex tinde sa ramana separat de diluantul fluorescent. Lucreaza cineva cu acest latex "exotic"? Exista vreo posibilitate sa dizolv cocoloasele si sa prelungesc putin timpul de uscare? Merita efortul sau mai bine-l arunc??!
Acesta este produsul :
Imagine postata

Va multumesc anticipat pentru sfaturi!
Salutari, Tibi

Salut,
Am si eu acest produs si l-am folosit deseori. Cred ca ce ti-a venit tie este deteriorat, din motive necunoscute mie. Al meu e relativ fluid, e amestecat perfect si se usuca la destul de mult timp dupa aplicare.
Imi pare rau dar nu stiu cum sa-l repari. Sfatul meu ar fi sa-ti cumperi unul nou.
Spor,
Bill :-)

#3 Useril este offline   MiG 

• Membru senior
  • Postari: 827
  • Inregistrat: 19-January 05

Postat 07 April 2009 - 11:03 AM

incearca sa-l repari cu solutie de bicarbonat de amoniu alimentar. Bineinteles faci proba pe o cantitate mica, nu torni direct in sticluta originala.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi