Forum Machete,Modelism,Hobby: cumpar/schimb figurine de plastic reprezentand avioane - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

cumpar/schimb figurine de plastic reprezentand avioane

#1 Useril este offline   Daniel_Alexandru 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 18
  • Inregistrat: 06-April 09

Postat 06 April 2009 - 07:50 PM

Salut!
Sunt nou pe acest forum. Am intrat pentru ca m-ar interesa sa fac rost de niste figurine de mici dimensiuni de plastic reprezentand avioane (atentie! nu machete de asamblat). Pot plati sau eventual oferi la schimb 2 jucarii kinder de plastic , o masinuta si o corabie plus un cowboy pe cal de plastic. Cine ma poate ajuta, il rog sa ma contacteze pe mail ceausu_dan@yahoo.com., sau eventiual sa-mi spuneti unde as putea gasi ce ma intereseaza.

#2 Useril este offline   tomcat 

• Membru senior
  • Postari: 1324
  • Inregistrat: 21-November 07
  • Interests:Aviatie, blindate, PC, lectura

Postat 06 April 2009 - 09:49 PM

Daca vrei la scara 1:72, am eu cateva, vezi aici:

http://www.cartula.ro/forum/De-vanzare-kit....html&st=40

#3 Useril este offline   Daniel_Alexandru 

• Membru deplin

Postat 06 April 2009 - 09:59 PM

Vezi postareaDaniel_Alexandru, la 6 Apr 2009, 20:50, a spus:

Salut!
Sunt nou pe acest forum. Am intrat pentru ca m-ar interesa sa fac rost de niste figurine de mici dimensiuni de plastic reprezentand avioane (atentie! nu machete de asamblat). Pot plati sau eventual oferi la schimb 2 jucarii kinder de plastic , o masinuta si o corabie plus un cowboy pe cal de plastic. Cine ma poate ajuta, il rog sa ma contacteze pe mail ceausu_dan@yahoo.com., sau eventiual sa-mi spuneti unde as putea gasi ce ma intereseaza.

Mai fac o precizare. Caut avioane de plastic dintr-o bucata. Nu ma intereseaza sa fie neaparat la scara. Dimensiunile sa fie cam cat sa incapa intr-un pachet de tigari. Poate are totusi cineva asa ceva. Sunt foarte interesat.

#4 Useril este offline   Alex Baccilu 

• Membru senior
  • Postari: 322
  • Inregistrat: 16-November 05
  • Interests:Boardgames, strategy games, wild west

Postat 07 April 2009 - 11:18 AM

Vezi postareaDaniel_Alexandru, la 6 Apr 2009, 21:59, a spus:

Mai fac o precizare. Caut avioane de plastic dintr-o bucata. Nu ma intereseaza sa fie neaparat la scara. Dimensiunile sa fie cam cat sa incapa intr-un pachet de tigari. Poate are totusi cineva asa ceva. Sunt foarte interesat.

de unde esti? cred ca am vreo cateva, nu le stiu provenienta, poate kinder...

#5 Useril este offline   AdyAero 

• Die-cast 1:72
  • Postari: 1360
  • Inregistrat: 07-August 06
  • Interests:Auto 1:72 plastic & diecast

Postat 07 April 2009 - 12:49 PM

Se gasesc prin marile hypermarketuri la jucarii, in special avioane interbelice (scari de la 1:100 la 1:200).

#6 Useril este offline   Daniel_Alexandru 

• Membru deplin

Postat 07 April 2009 - 07:45 PM

Vezi postareaAdyAero, la 7 Apr 2009, 13:49, a spus:

Se gasesc prin marile hypermarketuri la jucarii, in special avioane interbelice (scari de la 1:100 la 1:200).

Multumesc mult pentru informatie!

Vezi postareaAlex Baccilu, la 7 Apr 2009, 12:18, a spus:

de unde esti? cred ca am vreo cateva, nu le stiu provenienta, poate kinder...

Daca sunt dintr-o bucata (fara piese care sa se asambeleze), din plastic care nu se sparge, sunt in perfecta stare si nu depasesc dimensiunile unui pachet de tigari, as fi interesat. Daca poti, te rog fa-le o poza, posteaz-o si gandeste-te la un pret (evident fara taxele postale care imi revin). Multumesc anticipat! Sunt din orasul Harsova, judetul Constanta. Te salut!

Vezi postareaAdyAero, la 7 Apr 2009, 13:49, a spus:

As mai cere o precizare. Sunt de tip figurina, adica fara piese de asamblat cele care se gasesc in hypermaketuri? bineintele , voi face si eu o vizita cat de curand acolo, dar sunt nerabdator sa stiu la ce sa ma astept. Multumesc pentru informatie!

#7 Useril este offline   Alex Baccilu 

• Membru senior
  • Postari: 322
  • Inregistrat: 16-November 05
  • Interests:Boardgames, strategy games, wild west

Postat 09 April 2009 - 12:47 AM

Vezi postareaDaniel_Alexandru, la 7 Apr 2009, 19:45, a spus:

Multumesc mult pentru informatie!
Daca sunt dintr-o bucata (fara piese care sa se asambeleze), din plastic care nu se sparge, sunt in perfecta stare si nu depasesc dimensiunile unui pachet de tigari, as fi interesat.

Nu-s in localitate acum, abia pe luni revin, pana atunci poate poti pune tu o poza cu un exemplu de ce anume cauti. Din cate tin minte, cele din oua kinder parca nu-s chiar dintr-o singura bucata... Ar fi bine sa vedem cam ce doresti.

#8 Useril este offline   Daniel_Alexandru 

• Membru deplin

Postat 09 April 2009 - 04:07 PM

Vezi postareaAlex Baccilu, la 9 Apr 2009, 01:47, a spus:

Nu-s in localitate acum, abia pe luni revin, pana atunci poate poti pune tu o poza cu un exemplu de ce anume cauti. Din cate tin minte, cele din oua kinder parca nu-s chiar dintr-o singura bucata... Ar fi bine sa vedem cam ce doresti.

Da intr-adevar, jucariile de la kinder sunt din mai multe piese. As pune poza cu ceea ce imi doresc, dar din pacate nu mai am nici eu niciun exemplar de avion.

#9 Useril este offline   Daniel_Alexandru 

• Membru deplin

Postat 15 April 2009 - 07:20 PM

Vezi postareaDaniel_Alexandru, la 9 Apr 2009, 17:07, a spus:

Da intr-adevar, jucariile de la kinder sunt din mai multe piese. As pune poza cu ceea ce imi doresc, dar din pacate nu mai am nici eu niciun exemplar de avion.

Pana acum nu am gasit ceea ce cautam, topicul ramane deschis. As fi interesat si de avioanele kinder daca le mai ai. Poti te rog sa le pui o poza si sa-mi spui cat m-ar costa sa le iau? Multumesc!

#10 Useril este offline   AdyAero 

• Die-cast 1:72
  • Postari: 1360
  • Inregistrat: 07-August 06
  • Interests:Auto 1:72 plastic & diecast

Postat 16 April 2009 - 11:23 AM

Vezi postareaDaniel_Alexandru, la 7 Apr 2009, 20:45, a spus:

Sunt de tip figurina, adica fara piese de asamblat cele care se gasesc in hypermaketuri? bineintele , voi face si eu o vizita cat de curand acolo, dar sunt nerabdator sa stiu la ce sa ma astept. Multumesc pentru informatie!
Nu necesita asamblare/vopsire dar sunt preambalate din fabrica. Au cupola separata transparenta, elici mobile si trenuri de aterizare ca piese separate.

#11 Useril este offline   Daniel_Alexandru 

• Membru deplin

Postat 17 April 2009 - 08:57 AM

Vezi postareaDaniel_Alexandru, la 9 Apr 2009, 17:07, a spus:

Pana acum nu am gasit ceea ce cautam, topicul ramane deschis. As fi interesat si de avioanele kinder daca le mai ai. Poti te rog sa le pui o poza si sa-mi spui cat m-ar costa sa le iau? Multumesc!

#12 Useril este offline   Stelian 

• Membru deplin
  • Postari: 39
  • Inregistrat: 30-March 07

Postat 19 May 2009 - 09:19 AM

Vezi postareaDaniel_Alexandru, la 17 Apr 2009, 08:57, a spus:

Cred ca am pe acasa vreo 5 avioane de care esti interesat... (lungi cam cat un pachet de tigari, din maxim 3 piese - avionul + rotile cu axa + cupola cabinei) din niste seturi vechi de soldatei pe care le-am cumparat demult de tot. O sa incerc sa le fac o poza si o sa o postez pe forum.

Aceasta postare a fost editata de Stelian: 19 May 2009 - 09:25 AM

#13 Useril este offline   Stelian 

• Membru deplin

Postat 02 June 2009 - 08:04 AM

Dupa cum am promis, revin cu o fotografie..... Dupa ce am facut poza am mai gasit in cutie inca un avion de acelasi tip ...

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: P811.jpg

#14 Useril este offline   Stelian 

• Membru deplin

Postat 02 June 2009 - 12:08 PM

Si mai pun o fotografie cu rotile in sus....

O sa-ti trimit pozele si prin e-mail

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: P91.jpg

#15 Useril este offline   Daniel_Alexandru 

• Membru deplin

Postat 18 June 2009 - 09:29 AM

Am gasit cam ce cautam la Stelian. Topicul se poate inchide.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi