Bluenose II kit de la Billing Boats
Postat 12 September 2009 - 09:32 AM
da, si daca ceaiul e adus din India o sa incep sa fac si filme indiene.
asa ca, pentru a evita problema, iar tre sa fur zatul de la cafeaua zilnica de la serviciu.
am uitat sa va intreb, daca va dati seama care e cea facuta din alt material?

asa ca, pentru a evita problema, iar tre sa fur zatul de la cafeaua zilnica de la serviciu.

am uitat sa va intreb, daca va dati seama care e cea facuta din alt material?
Aceasta postare a fost editata de KIT: 12 September 2009 - 09:32 AM
Postat 12 September 2009 - 01:00 PM
Remarca a fost la misto.Pentru ca daca te uiti la o poza nu poti sa-ti dai seama de multe fineturi, poza "te joaca".Treaba asta e valabila pentru multe alte detalii de la o macheta.Sa vezi poza unei machete e una, sa vezi macheta in realitate si de aproape e altceva.
Postat 12 September 2009 - 03:42 PM
da...eu nu remarcasem nici o diferenta de culoare. aici am procedat in felul urmator: am pus zatul intr-o cana, am adaugat apa si dupa ce s-a incalzit putin mai tare, am turnat apa in alt vas. si abia atunci am pus panza si am lasat-o acolo pana a ajuns apa la temperatura de fierbere, unde a mai stat cred ca vreo 3-4 minute. sau mai bine zis, pana am crezut eu ca a ajuns la culoarea potrivita.
din poza pe care am postat-o, nu poti sa-ti dai seama care e decat daca te uiti atent la tesatura, pentru ca e mai deasa decat celelalte.
din poza pe care am postat-o, nu poti sa-ti dai seama care e decat daca te uiti atent la tesatura, pentru ca e mai deasa decat celelalte.