Bluenose II kit de la Billing Boats
Postat 21 May 2009 - 08:18 PM
a fost cam migaloasa treaba ca sunt foarte mici. dar dupa primele 2 a inceput sa mearga foarte usor ca am prins tehnica. singurul necaz ar fi ca am rupt amandoua burghiele folosite: si ala de 0,5 mm si ala de 1 mm.
si referitor la ce ai spus tu: nici nu se compara navele noastre. a ta este cu mult mai complicata. si e de apreciat ca o faci de la 0.
si referitor la ce ai spus tu: nici nu se compara navele noastre. a ta este cu mult mai complicata. si e de apreciat ca o faci de la 0.
Aceasta postare a fost editata de KIT: 21 May 2009 - 08:21 PM
Postat 21 May 2009 - 10:10 PM
KIT, la 21 May 2009, 20:18, a spus:
a fost cam migaloasa treaba ca sunt foarte mici. dar dupa primele 2 a inceput sa mearga foarte usor ca am prins tehnica. singurul necaz ar fi ca am rupt amandoua burghiele folosite: si ala de 0,5 mm si ala de 1 mm.
Ai luat avans

Cele bune si spor.
Postat 26 May 2009 - 01:45 AM
Da,asta stiu,am si eu dupa cum ti-am spus o multime de imagini. Dar in ideea ca piesele respective sunt din alama iar la bordul oricarei nave alamurile si bronzul sunt metale pretioase as fi optat pentru lasarea lor ,,natur''. Majoritatea abordarilor sunt pe linia asta dar nu neaparat din cauza asta ci fiindca da mai bine. Dar asta e doar parerea mea si nu neaparat cea mai buna.
Spor!
Spor!
Postat 05 June 2009 - 05:21 PM
nu prea am eu timp.de lucrat,am mai lucrat eu ceva.de ex am demolat geamurile de la pupa ce le-am pus pe forum si le-am refacut,apoi am inceput sa fac si partea care este deasupra geamurilor.merge incet dar sper sa termin cu lipsa de timp.mai repede de ora 20 nu prea ajung acasa in ultimul timp,si uneori chiar mai tirziu.