Cu putin timp in urma m-am hotarat sa ma reapuc de el.Hotarat sa realizez un cuirasat frumos si detaliat, am hotarat sa mai bag niste bani in el.Normal ca am avut dilema:
Bismarck Revell + set PE + tunuri metal(aprox 600lei) sau Academy-ul meu +set PE + tunuri metal(300lei).Problema nu ar fi fost kit-ul Revell destul de costisitor, ci pretul celor doua seturi PE oferite de Eduard care ar mai fi adaugat inca 90$ peste pretul machetei, iar din vanzarea kit-ului meu inceput nu as mai fi luat nimic.
Marile probleme ale kit-ului Academy(copie Tamiya)sunt lipsa detaliilor la puntile superioare si puntea principala care este formata din 3 piese greu de imbinat fara a ramane vizibil.Puntile superioare le-am salvat cu setul Eduard pt. Tirpitz 1/350 extraordinar de detaliat si amplu.Ciudat, setul pt. Bismarck nu includea puntile, deci eu voi face niste conversii mici pentru a transforma Bismarck in Tirpitz.
Puntea principala voi incerca sa o lipesc si sa o chituiesc cat mai bine, daca nu va merge, o voi inlocui complet.
Ca idee, cam asta se poate obtine din acest kit.Al meu va fi ceva mai simplu dar sper sa-l vopsesc mai spectaculos.
Aceasta postare a fost editata de tgr: 03 April 2009 - 12:47 AM