Citeaza
am citit pentru MM Metalic mai ai nevoie de un Sealer
Sincer nu am folosit niciodata
pescador de foci; navă; vas de vānat foci in modelism. Dar am folosit in schimb
lacul de protectie de la MM, cod 1469, care este foarte bun pentru a proteja vopselele metalice de la MM din gama 14xx. Atentie, trebuie dat numai cu aerograful!
Citeaza
Totusi este agresiv cu plasticul, si din cite imi aduc aminte, tu ai un aerograf Aztek? Nu-i asa?!
Am un Aztek de mai bine de zece ani, am bagat in el tot felul de diluanti (acetona, Nitrosolv, cloroform, D509, D506, D511, izopropilic, izobitilic, benzen, ciclohexanona, terebentina, petrosin (white spirit), fracturi de distilatie la temperaturi jose si chiar ...apa!) platicul nu are nici cea mai mica tendinta de reactie! Deci, din acest punct de vedere nici o problema!
Cum zicea si Cartula diluantii la pet ce se gasesc acum in comert, D509 si D 509, sunt niste facaturi. Defapt pe eticheta si scriet
tip D509... Cei existenti prin ani 2004 - 2006 au fost foarte buni! In ultimul timp am inlocuit D506 si D509 cu D511, de la Kober.
Romulus, Nitrosolv gasesti la magazinele ce vind vopseluri si accesorii auto.
Citeaza
Da, poti face test pe el, e chiar mai "moale" nitel decit stirenul de la avioane. Daca nu este atacat acesta sigur nu ataca plasticul de avion!