Iubitor de SF, literatura si film, n-am transpus prea des pasiunea asta in lucrari aceasta fiind a doua si culmea este ca pe ambele le-am finalizat.
Am inceput "macheta" pe 15 februarie si am reusit s-o dovedesc ieri seara in conditiile in care cel mai mult am lucrat la ea sambetele (cand n-a fost la diverse intalniri) si duminicile.
Una peste alta a fost placut sa fac si altceva decat fac la modul obisnuit la capitolul hobby.
Gandindu-ma ca o sa va placa si o sa dati cu Galbena de Odogesti sau ca n-o sa va placa si o sa dati cu rosii pentru suc (ca merge bine in combinatie cu votca), va doresc tuturor ...
Bafta!
Pagina 1 din 1
YT-1300 Freighter
Postat 03 April 2009 - 09:24 PM
Multumesc, prieteni!
Ma bucur ca va place.
Da, Z! Este din carton nu din beton cum zicea prietenul Hind.
Am facut pozele pentru concurs ("Cartoniada" - editia a II-a), dar cum inca n-am voie sa le posez am ales doua dintre ele pe care nu le voi folosi intre cele 12 care vor fi jurizate.
Am folosit 3 surse de lumina dintre care una verde directa din dreapta, una alba din spatele fundalului si una "day light" directa de la nivelul aparatului.
Eu personal nu sunt 100% multumit, dar este o lucrare mult mai buna decat cea cu care am concurat anul trecut
dar poate ca la anul ...
Bafta!
Ma bucur ca va place.
Da, Z! Este din carton nu din beton cum zicea prietenul Hind.
Am facut pozele pentru concurs ("Cartoniada" - editia a II-a), dar cum inca n-am voie sa le posez am ales doua dintre ele pe care nu le voi folosi intre cele 12 care vor fi jurizate.
Am folosit 3 surse de lumina dintre care una verde directa din dreapta, una alba din spatele fundalului si una "day light" directa de la nivelul aparatului.
Eu personal nu sunt 100% multumit, dar este o lucrare mult mai buna decat cea cu care am concurat anul trecut
dar poate ca la anul ...
Bafta!
Postat 07 April 2009 - 08:11 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1