Pagina 1 din 1
De vanzare o sticla de future!
Postat 17 April 2009 - 03:10 PM
De la Vlad Dracu incoace se pare ca ne place sa ne mai tragem cate o tzeapa...
Eu mi-am luat-o azi, cand mi s-a returnat coletul cu sticla de future trimis pe cheltuiala mea (7 RON ), posta cerandu-mi si alti 8 RON pentru taxe de reexpediere si magazie...
Acum s-o trimit iara cu alti 7 RON undeva in tara, deja nu mai merita, daca-i scad pe toti din 50... Asa ca-mi voi lustrui gresia din baie.
Oricum, d-le victordegalati sa aveti un "Paste Fericit"!
Vali
Eu mi-am luat-o azi, cand mi s-a returnat coletul cu sticla de future trimis pe cheltuiala mea (7 RON ), posta cerandu-mi si alti 8 RON pentru taxe de reexpediere si magazie...
Acum s-o trimit iara cu alti 7 RON undeva in tara, deja nu mai merita, daca-i scad pe toti din 50... Asa ca-mi voi lustrui gresia din baie.
Vali
Postat 17 April 2009 - 03:17 PM
Platesc eu pe ea 50+7+8 lei si-ti recuperezi pierderea. Ca sa fii sigur ca sunt de cuvant, iti pot transfera banii in avans intr-un cont.
Ba chiar mai mult, platesc si diferenta necesara pentru Fan Curier, ca mi-e groaza de timpul pierdut la posta.
Ba chiar mai mult, platesc si diferenta necesara pentru Fan Curier, ca mi-e groaza de timpul pierdut la posta.
Aceasta postare a fost editata de Romulus: 17 April 2009 - 03:15 PM
Postat 17 April 2009 - 04:00 PM
Vali, la 17 Apr 2009, 16:10, a spus:
De la Vlad Dracu incoace se pare ca ne place sa ne mai tragem cate o tzeapa...
Vali
Vali
Salve, Vali,
Daca Victor e cel ce n-a ridicat coletul ... cred ca nici n-a aflat ca i-a sosit.
Nicicand nu-l vor face pe Victordegalati 50 de roni. Ba chiar nici mai multi.
Iti inteleg supararea, dar cred ca era mai simplu sa iei legatura cu el ca sa vezi ce s-a intamplat.
Posta se mai tine si de sotii ... atunci cand da Domnul sa se tina de treaba. Si eu sunt patit cu ei.
Bafta!
Postat 17 April 2009 - 10:23 PM
Ca tot ne dam pe offtopic, mi s-a intamplat sa primesc si eu telefoane de genu " de ce mama naibii n-ai ridicat coletu` ma? " cand eu nici macar n-am primit instiintare de la posta.
Oricum, vorba lui crios, lu` nenea victor nu-i e mila de 50 de roni daca strica orzul pe gaste.
Stie el despre ce vorbesc
Oricum, vorba lui crios, lu` nenea victor nu-i e mila de 50 de roni daca strica orzul pe gaste.
Stie el despre ce vorbesc
Arata acest topic
Pagina 1 din 1