Forum Machete,Modelism,Hobby: 1/72 ESCI-German Antitank Gun - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1/72 ESCI-German Antitank Gun Img si link Review engleza

#1 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 893
  • Inregistrat: 11-October 05

Postat 29 March 2009 - 01:08 AM

Mai multe informatii si imagini aici:

http://www.network54.com/Forum/47210/threa...g+and+Review%29

Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata

#2 Useril este offline   Hefaistos 

• Membru deplin
  • Postari: 98
  • Inregistrat: 17-October 08

Postat 29 March 2009 - 09:28 AM

foarte reusite figurinele si tunurile deasemenea!
Dupa o atenta studiere a linkului pe care l-ai postat trebuie sa-ti spun ca detaliile sunt exceptionale si la figurine cat si tunuri
Preferatu' meu ii nenea' cu flautu' :-D dar poza de final cu toata lumea la treba e super....Trebuia sa pui su unurile alea mari :-o sa sparie dusmanu.
Asteptam sa vedem odata toate fidurinele tale intr-o poza de grup
Succesuri! =@

#3 Useril este offline   LAV-Z 

• Membru senior
  • Postari: 891
  • Inregistrat: 22-December 08

Postat 29 March 2009 - 02:39 PM

Este o placere sa citesti recenziile tale. Felicitari si la mai multe!!!

Mentionai despre conversiile pe care le-ai fracut. Poti sa elaborezi? Include, te rog, si detalii despre tehnicile pe care le folosesti.

Multumesc si astept cu nerabdare. =@

#4 Useril este offline   Danu 

• Membru senior
  • Postari: 328
  • Inregistrat: 02-August 05

Postat 29 March 2009 - 10:15 PM

Felicitari pentru rabdarea de care dai dovada vopsind si imbunatatind figurine atat de mici. Totusi as avea cateva carcoteli, toate legate de telemetrul optic. In primul rand, nu e pe invers? Ocularul era in partea interioara, iar in fata lentilele erau in capete. In al doilea rand, din cate stiu eu telemetrele optice erau folosite cu predilectie in unitatile Flak.De aceea unele conversii mi se par cam neinspirate: tipul cu telemetrul ar trebui sa aiba binoclu, iar cel care se uita prin binoclu ar trebui sa foloseasca telemetrul dupa parerea mea.

#5 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior
  • Postari: 893
  • Inregistrat: 11-October 05

Postat 30 March 2009 - 12:25 AM

Mutumesc Hefaistos, preferatul meu este comandantul dar si tipul cu benoclul aproape de fizionomie, imi place cum au iesit. Si celelalte figurine sunt in regula fata de cum aratau initial, noroc ca exista Preiser.. :-o
Poate o poza de grup o sa pun mai incolo, cu mai multe tunuri.. =@

LAV-Z multumesc de mesaj, o sa detaliez mai incolo mai multe despre conversii, cand o sa postez un set care sa merite. Aici am folosit capete, brate, palme, echipament si arme de la Preiser. Conversiile s-au axat mai mult pe pozitii mai ciudate, am incercat sa acopar cate ceva din nevoile mele in colectie precum si niste chestii bizare sau mai putin intalnite, de exemplu un servant cu doua proiectile in maini.

Danu, excelenta remarca, intr-adevar telemetrul este pus invers, insa a fost in mod voit, datorita pozitiei palmelor. Daca ar fi fost sa se uite prin el ar fi fost mai bine ca palmele sa fi fost invers pozitionate., cu degetele inainte. Am incercat sa reprezint un soldat care tocmai si l-a luat de la ochi. In plus, am doua figurine aproape in aceeasi pozitie cu cea recomandata de tine ptr telemetru de la Hasegawa. In ceea ce priveste folosirea telemetrelor in armata germana, nu numai unitatile flak le-au folosit ci mai toata lumea, inclusiv infanteristii de rand. Am nenumarate poze cu telemetre folosite de catre infanteristi, de exemplu in echipele de mitraliori, de catre comandant pentru a vedea mai bine tirul executat de tragatorul de la mitraliera. Standard teletrul era la tipul cu binoclu iar binoclul era la un tip culcat. Insa, am vrut conversii si chiar imi place tipul cu binoclul, este o pozitie des vazuta pe front, insa mai rar intalnita la 1/72, unde de obicei figurinele se uita prin binoclu sau il tin la piept.... :-D

Aceasta postare a fost editata de Panzer_Grenadire: 30 March 2009 - 12:32 AM

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi