Am primit mult asteptatul B-17F MEMPHIS BELLE de la MODUNI, de fabricatie Revell, dar surpriza are gravajele pozitive si sincer nu stiu cum sa procedez sa arate cat mai bine(ma refer la washing).
Pagina 1 din 1
washing gravaje pozitive
Postat 27 March 2009 - 07:24 AM
LNM, la 26 Mar 2009, 22:17, a spus:
Am primit mult asteptatul B-17F MEMPHIS BELLE de la MODUNI, de fabricatie Revell, dar surpriza are gravajele pozitive si sincer nu stiu cum sa procedez sa arate cat mai bine(ma refer la washing).
Ia vezi cu ce se ocupa 109 in ultimul lui topic. Incearca si tu, cu atat mai mult cu cat ai de-a face cu suprafete mari, mai usor de manevrat.
Postat 27 March 2009 - 09:42 AM
Din ce am citit eu mai demult, cind inca negativul nu daduse buzna in machete, aceste gravari se "lumineaza" adica se faca un drybrushing cu vopsea nitel mai deschisa.
Eu am avut un Ju88 pe care l-am folosit la un Mistel impreuna cu un FW190. Era in pozitiv si nu am avut avintul necesar sa-l trec in negativ. L-am vopsit, l-am dat cu lac lucios si i-am tras o spalare cu Tamiya X19.
Dar cea mai buna solutie, desi cere ceva munca , este, cum spunea Alex, regravarea.
Eu am avut un Ju88 pe care l-am folosit la un Mistel impreuna cu un FW190. Era in pozitiv si nu am avut avintul necesar sa-l trec in negativ. L-am vopsit, l-am dat cu lac lucios si i-am tras o spalare cu Tamiya X19.
Dar cea mai buna solutie, desi cere ceva munca , este, cum spunea Alex, regravarea.
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 27 March 2009 - 09:44 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1