Pagina 1 din 1
IASI - intalnirea lunii martie
Postat 24 March 2009 - 01:31 PM
Postat 24 March 2009 - 04:35 PM
@mack:
Data trecuta ati adus o carte foarte interesanta (mare, colorata si cartonata ) despre Corsair F4U. Va rog sa o aduci din nou; as vrea sa o rasfoiesc putin deoarece lucrez la acest avion si am nevoie de un stimulent.
Data trecuta ati adus o carte foarte interesanta (mare, colorata si cartonata ) despre Corsair F4U. Va rog sa o aduci din nou; as vrea sa o rasfoiesc putin deoarece lucrez la acest avion si am nevoie de un stimulent.
Aceasta postare a fost editata de buha: 24 March 2009 - 04:35 PM
Postat 29 March 2009 - 05:20 PM
buha, la 24 Mar 2009, 17:35, a spus:
@mack:
Salutare,
Abia acum am citit postul tau. Dupa cum ai observat, la intalnire am venit fara carte. Da-mi ceva date de contact si poate facem cumva sa-ti parvina cartea (ca doar n-ai sa astepti inca o luna).
Ganduri bune,
mack
Salutare,
Cateva poze de la intalnirea de astazi (oameni si modele). Vizionare placuta.
Postat 29 March 2009 - 06:01 PM
Dom' Pavel, ai vreun amestec?
...era vorba de asta, nu stiu de ce nu a incarcat-o.
Nu am idee ce se intampla! Nu am mai patit-o!
...era vorba de asta, nu stiu de ce nu a incarcat-o.
Nu am idee ce se intampla! Nu am mai patit-o!
Fisiere atasate
-
untitled.bmp (236.69K)
Numar de descarcari: 245
Postat 29 March 2009 - 07:59 PM
Postat 31 March 2009 - 07:41 AM
Iaca mai apar si eu pe aici. La aceasta intalnire am propus organizarea unei expozitii.
Mai multe detalii:
http://www.machete.c...x.php?topic=3.0
Sper sa reusim sa aducem un strop de cultura si copilarie in orasul nostru!
Mai multe detalii:
http://www.machete.c...x.php?topic=3.0
Sper sa reusim sa aducem un strop de cultura si copilarie in orasul nostru!
Postat 06 April 2009 - 06:44 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1