Citeaza
Daca ma apuc sa vad dintre toti cei ce-au postat cati sunt de acord cu subiectul, strangi vreo 4-5. Daca stau sa numar ce "voturi" posibile sunt pentru altele, ies vreo 6-7 cel putin. Personal nu vad de ce atata graba, de trebuie sa bati in cuie un subiect in mai putin de 24 de ore, inainte sa iei cu adevarat pulsul si sa lasi lumea sa isi spuna parerea. Doar ca are undeva 4 machete de acelasi fel? Sau ca tu ai deja doua si vrei sa le faci?
Personal, consider ca subiectul propus e suficient de restrictiv incat scopul unei asemenea propuneri, si anume de a antrena cat mai multi machetisti in a construi machete, nu este atins. La asta vrei 'imbold'?
Ti-am spus, ideea in sine e buna, si in fond poti sa propui si sa pui in practica ce tema vrei, dar daca tot intrebi si ceri pareri, mergi pana la capat cu ceea ce chiar tu ai stabilit la inceputul topicului. N-am cum sa 'iti dau un mic imbold' cand defapt tu te-ai fixat pe o idee INAINTE ca lumea sa-si spuna parerea despre ea. Nu mi se pare deloc corect.
Vrei sa faci ce ai zis la inceput, adica sa strangem variante, si sa se mearga pe ce e pe gustul a cat mai multi? Uite, strang variantele propuse in topic, atasez un poll topicului, si lasam o saptamana sa mearga votarea. In functie de ce rezulta din voturile stranse, se alege directia. De acord?
Sondajul e cu variante multiple, bifati ce v-ar interesa in mod real.