Nu facem si noi un Grup Build?
Postat 21 March 2009 - 02:33 PM
Atunci hai sa facem propuneri... si apoi sa votam
durata 4 luni, orice scara
Subiecte:
Subiecte:
- WWII avioane de fabricatie straina in aviatia Romana
- Luftwaffe, vechi si nou
- Aripi romanesti, de orice fel
- Jeturi WWII
- Bombardiere
Aceasta postare a fost editata de Romulus: 21 March 2009 - 02:34 PM
Postat 21 March 2009 - 04:17 PM
Romulus, la 21 Mar 2009, 14:33, a spus:
Atunci hai sa facem propuneri... si apoi sa votam
Subiecte:
Subiecte:
- WWII avioane de fabricatie straina in aviatia Romana
- Luftwaffe, vechi si nou
- Aripi romanesti, de orice fel
- Jeturi WWII
- Bombardiere
Sunt bune propunerile. Eu as propune Stuka sau Me Bf 109 din dotarea aviatiei militare romane la scara 1:48, dar pentru a sustine initativa lui Romulus fac o exceptie si construiesc orice macheta propusa de acest grup! Ideea este sa cumparam acelasi kit de la acelasi fabricant. Care vrea sa faca macheta mai detaliata prin cumpararea unor Photo-etch dedicata machetei bine, care nu, nu. Oricum nu este concurs! Ar fi grozav daca ne-am aduna 20 -30 de insi!!
Legat de pret, nu stiu. Cred totusi ca sunt cativa care dau o privire despre acest topic si vind machete (hobbyx, machete.ro, parcmodels, revell, xaba si poate mai sunt si altii) Ar fii o idee buna daca acestia ar face o oferta speciala pentru acest "Grup Build",oricum au si ei interes sa vinda cit mai mult... Eu cred ca, cu cit ne adunam mai multi, cu atit este mai usor si sa obtinem o eventuala reducere! Daca au ei propuneri, pot sa o faca!
Hai baieti, hai sa facem machete!!
Aceasta postare a fost editata de tibi22: 21 March 2009 - 04:23 PM
Postat 21 March 2009 - 10:10 PM
M-as baga si eu in seama cu WWII orice. Problema e ca daca se prind vreo 10 oameni, de unde cumparam atatea kituri, si as mai propune cautarea unui subiect care majoritatea nu il au ca la 1:48 nu prea mai am loc prin casa si sa fac unu care il am deja mi-e cam greu, de spatiu nu de altceva, ca mai impart casa cu cineva.
Stuka e OK, jeturi WWII sunt vreo cateva, 4 operationale si ceva prototipuri.
Romulus te rog fa si mie un bine si cumpara-mi un kit de stuka si trimite-mil prin posta. Asta daca ai posibilitatea si dorinta de ajuta un necunoscut.
Subiectul bombardiere imi surade ca am un B-25 la 1:48 care isi asteapta randul
Stuka e OK, jeturi WWII sunt vreo cateva, 4 operationale si ceva prototipuri.
Romulus te rog fa si mie un bine si cumpara-mi un kit de stuka si trimite-mil prin posta. Asta daca ai posibilitatea si dorinta de ajuta un necunoscut.
Subiectul bombardiere imi surade ca am un B-25 la 1:48 care isi asteapta randul
Aceasta postare a fost editata de DGDaniel: 21 March 2009 - 10:14 PM
Postat 21 March 2009 - 10:47 PM
Vezi ca magazinul trimite prin posta, plata prin mandat postal in avans. Suna-i si vezi. Daca nu te descurci, pot sa ma ocup eu.
http://www.modelism....ow_to_order.htm
Deci pana acum vad 3 subiecte... Stuka Romanesc, Luftwaffe '46 si Jeturi WWII. Daca sunt doar astea, facem un poll?
http://www.modelism....ow_to_order.htm
Deci pana acum vad 3 subiecte... Stuka Romanesc, Luftwaffe '46 si Jeturi WWII. Daca sunt doar astea, facem un poll?