Un kit absolut superb,detaliat,lanturi din photoetch,senile bucata cu bucata,etc...Din pctul meu de vedere o adevarata bijuterie.
Pagina 1 din 1
BergePanzer Tiger (p) Dragon 1/72
Postat 22 March 2009 - 12:01 PM
Da, cu rotile ai dreptate...dar se poate remedia rapid-viteza e de vina .In privinta lanturilor mai mult de atat nu se poate,eventual schimbate...ceea ce e destul de dificil din cauza dimensiunilor lor.Inca si acuma caut lanturi pt M-26 Dragonwagon-ul de la Academy,ca sa "ancorez" Panther-ul pe el si sa-mi finalizez mica diorama.
Culorile utilizate sunt acrilicele Agama si Zvezda...cele 3 culori Agama[german panzer dunkelgelb,red brown,green],in care am bagat putin 41[praf] de la Zvezda,pt estompare.
Kitul s-a imbinat absolut perfect,bavuri nesemnificative,iar senilele ...permit orice "permutari" si combinatii".Mai greu a fost cu crearea zimm-ului...mi-a luat vreo 4 ore.Dar a meritat...zic eu!
Culorile utilizate sunt acrilicele Agama si Zvezda...cele 3 culori Agama[german panzer dunkelgelb,red brown,green],in care am bagat putin 41[praf] de la Zvezda,pt estompare.
Kitul s-a imbinat absolut perfect,bavuri nesemnificative,iar senilele ...permit orice "permutari" si combinatii".Mai greu a fost cu crearea zimm-ului...mi-a luat vreo 4 ore.Dar a meritat...zic eu!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1