Forum Machete,Modelism,Hobby: Volkswagen Golf MKIII GT - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Volkswagen Golf MKIII GT

#1 Useril este offline   bmwh548 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 117
  • Inregistrat: 18-December 08

Postat 20 March 2009 - 07:14 PM

VW Golf MK3 GT. Firma Sunnyside scara ~1:24. Am primit-o cadou cand eram prin 1-4 cred si varsta mea si-a spus cuvantul. Numeroase gauri date aiurea prin barele de protectie, praguri lovite, portiera dreapta si hayonul rupte (intre timp am rupt cu buna stiinta si portiera stanga), faruri lipsa, triple lipsa, geamuri sparte.Intre timp am construit geamurile, farurile, triplele fata (cele din bara), am inceput lucrul la bodykit, am construit un rollbar, am facut sistemul audio, butelia de NOS... Ce se vede in poze e doar prelucrarea bruta in poxilina, urmeaza sa "sculptez" prizele de aer din spoilere, sa dau forma pragurilor, sa construiesc eleronul... La interior am facut o adaptare bruta a bordului si consolei, am micsorat scaunul dreapta, am facut pedalele metalice... Se vad in poze majoritatea modificarilor :) Momentan am luat o mica pauza de la lucru, dar sper sa o termin cat de curand.
Edit: intr-una din pozele detaliate se vede bordul original, am preferat sa adaptez bordul de Maserati pentru ca se va potrivi mai bine cu ce am eu nevoie. Janta originala care e pusa spre comparatie langa janta de Maserati a fost modificata (ea fiind plina initial...daca gasesc vreo poza cu janta nemodificata o voi posta).

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: geamuri__faruri_noi.jpg
  • Imagine atasata: P25_11_08_15.00_1_.jpg
  • Imagine atasata: P25_11_08_15.00_2_.jpg
  • Imagine atasata: P1080912.jpg
  • Imagine atasata: P1090397.jpg
  • Imagine atasata: P1090403.jpg
  • Imagine atasata: P1090560.jpg
  • Imagine atasata: P1090564.jpg
  • Imagine atasata: P1090568.jpg
  • Imagine atasata: P1090569.jpg

Aceasta postare a fost editata de bmwh548: 20 March 2009 - 07:17 PM

#2 Useril este offline   ciprian_gl 

• Membru senior
  • Postari: 234
  • Inregistrat: 23-March 08
  • Interests:Modelism in general... si tuningul.

Postat 21 March 2009 - 12:12 AM

Superba ideie! Succes in construirea ei!  Am vazut ca te-ai apucat de un interior "sonorizat" dar un aspect strica rau de pe acum interiorul: scaunele. Bai frate vor fi nasoale dak te apuci sa faci ceva super fal bine pana la capat, nai de la ce sa sacrifici niste scaune de tip race? Ti-as da eu dar ale mele sun la 1/72.  De scara pot sa spun ca este perfeta pentru o astfel de lucrare. Sfat tubul ala de nitro (asta cred ca inseamna) fal ceva mai mic. Pe mijloc, intre cele 2 boxe fa un amplificator dintr-o bucata plastic de ce culoare vrei tu, fa mici santuri cu un cutter pe margine iar pe mijloc las liber.  Era inainte pe forum 4tuning.ro un concurs de tuning machete auto si castigator iesise un golf. rasfoieste tu situl pana gasesc eu linkul.

#3 Useril este offline   bmwh548 

• Membru senior
  • Postari: 117
  • Inregistrat: 18-December 08

Postat 21 March 2009 - 12:03 PM

Mersi de sfaturi, dar sunt membru pe 4tuning (anul asta am luat argintul cu un 6ar 1:24) si stiu bine despre ce e vorba. In poza cu scaunul detaliat am pus unul din scaunele originale. Daca te uiti atent vei vedea ca pentru sofer am pus scaun racing (luat tot de la Maserati Trofeo).

#4 Useril este offline   ciprian_gl 

• Membru senior
  • Postari: 234
  • Inregistrat: 23-March 08
  • Interests:Modelism in general... si tuningul.

Postat 21 March 2009 - 10:52 PM

A nu am dat atentie pozei unde se vede scaunul de tip racing.  Fa si tu un topic aici si pune si tu creatiile tale...  Daca esti membru inseamna ca stiu de ce VW vorbesc . :jump:

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi