VW Golf MK3 GT. Firma Sunnyside scara ~1:24. Am primit-o cadou cand eram prin 1-4 cred si varsta mea si-a spus cuvantul. Numeroase gauri date aiurea prin barele de protectie, praguri lovite, portiera dreapta si hayonul rupte (intre timp am rupt cu buna stiinta si portiera stanga), faruri lipsa, triple lipsa, geamuri sparte.Intre timp am construit geamurile, farurile, triplele fata (cele din bara), am inceput lucrul la bodykit, am construit un rollbar, am facut sistemul audio, butelia de NOS... Ce se vede in poze e doar prelucrarea bruta in poxilina, urmeaza sa "sculptez" prizele de aer din spoilere, sa dau forma pragurilor, sa construiesc eleronul... La interior am facut o adaptare bruta a bordului si consolei, am micsorat scaunul dreapta, am facut pedalele metalice... Se vad in poze majoritatea modificarilor :) Momentan am luat o mica pauza de la lucru, dar sper sa o termin cat de curand.
Edit: intr-una din pozele detaliate se vede bordul original, am preferat sa adaptez bordul de Maserati pentru ca se va potrivi mai bine cu ce am eu nevoie. Janta originala care e pusa spre comparatie langa janta de Maserati a fost modificata (ea fiind plina initial...daca gasesc vreo poza cu janta nemodificata o voi posta).
Aceasta postare a fost editata de bmwh548: 20 March 2009 - 07:17 PM