In primul rand, felicitari Hassel pentru macheta. Esti pe drumul cel bun - si chiar te misti foarte bine.
AdiP, la 17 Mar 2009, 01:39, a spus:
Ce reprezinta Zvastica (cea cu 4 colturi) in istorie (sau cu ce este asociata)
-Ar trebui ca si Alexelu sa renunte la Iron Cross First Class, ca de mult imi cam zgarie retina, visiniul ala !!!
Hai ca am glumit cu ultima parte, no ofence Alexelu.
Dragos_P, la 17 Mar 2009, 02:12, a spus:
Ambele reprezinta simbolul regimului sub care au fost au fost folosite, cu alte cuvinte contextul istoric.
Nu ca ar mai conta, dar ma bag si eu. E doar un avatar, care poate, intradevar, sa nu placa unora, intrucat e destul de agresiv. Nici nu cred ca se pune problema de jignire. Oameni buni, e imaginea stilizata a unui steag auto de comandament (gresesc?).
Sanscrita, budism, amerindieni, britanici precrestini, Roma crestina, inelul papei Leo 1, chiar si in sinagogi din Palestina si Africa de nord, vikingi, norvegieni, greci, escadrila Lafayette, pandativ CocaCola....... grammadian, crux gramata, sauvastika, falun dafa.... parca ar trebui sa conteze mai mult decat actiunile unui nebun.
Polemica e prea mare si suficient zgandarita ca sa fie starnita si aici. Pana una alta, acest forum se ocupa cu machetismul si modelismul, nu cu politica, nici cu istoria politica.
Despre istoria Crucii de Fier nici nu are sens sa discutam, ca n-are nicio treaba cu nazismul.
AdiP, nici n-am luat-o in serios. Sau ti-e ciuda?
Hassel, la 17 Mar 2009, 02:15, a spus:
Inca o data imi cer scuze in legatura cu avatarul....
Cui? Parerea mea - relax. Ai avut vreo intentie belicoasa, cu substrat?
Degrelle, la 17 Mar 2009, 17:35, a spus:
Tin sa ma declar 100% de acord cu ce a scris Dragos, mai ales in calitatea mea de istoric. As spune mai multe, dar ma abtin.
Chiar nu e locul sa deraiem. Si in cazul meu e vorba de o parere personala. See you saturday?
Aceasta postare a fost editata de alexelu_marinelu: 17 March 2009 - 07:13 PM