Mig 21 Lancer decaluri si macheta
Postat 22 August 2009 - 07:27 PM
jester, la 19 Aug 2009, 11:30, a spus:
woooooww...suuuper!!! sa vedem cum faci si cupola si deja ne putem privatiza
la cupola e un pic mai greu... am matrita de rasina a cupolei si caut pe cineva sa faca cupola/e, mai bine decat as face-o eu!
intre timp am rezolvat si problema cu LDP-ul...modificarea unuia hasegawa
Imagini atasate
Postat 29 August 2009 - 04:49 PM
vopseaua este: sand(63) de la humbrol, verde 62 de la revell tranformat in verde inchis (albastru plus negru) si verde deschis (galben plus un pic de albastru) ,brick red (70) humbrol (cu putin albastru si negru si rosu), bleu de intrados de la testors cu mult alb. totul pe baza de poze si amintiri.
Postat 29 August 2009 - 10:29 PM
Kamob 50, la 29 Aug 2009, 19:30, a spus:
Super!
Si o mica mentiune: vezi ca vopseaua de pe LanceR-uri e lucioasa (pe o macheta s-ar traduce in semimata, cred).
Si o mica mentiune: vezi ca vopseaua de pe LanceR-uri e lucioasa (pe o macheta s-ar traduce in semimata, cred).
cu tot respectul, eu zic sa-l lasam in pace, ca a zburat avioanele astea si stie ce face si cum sunt vopselurile pe ele...si mai ales....cum nu sunt vopselurile pe ele..
felicitari omule, un avion 99% home made si numai cu ingrediente naturale cum ar zice lumea
Postat 30 August 2009 - 07:43 AM
Foarte fain, mai ales cu suplimentarele si containerul acrosate!Vopseaua arata bine asa cum este, era lucioasa imediat dupa vopsire sau RK, dar in cativa ani se facea exact ca in poze (mata) + zone unde era sarita (borduri de atac, extradosul planurilor, unde calca personalul tehnic pentru alimentare, mentenanta, zona de sub cupola unde se punea scara de acces in cockpit, etc...).O intrebare: pentru export (adica pentru forumisti), contra cost, puteti face rasini?Mai ales pentru conversia in M sau MF LanceR, cockpit, rezervor 7 + deriva, antene si antenute, lansatoare chaff & flare...
Postat 10 September 2009 - 08:45 AM
Doar acum am vazut macheta ta "home made" gata pentru ca am fost plecat o vreme. Arata foarte bine si imi place cum l-ai vopsit.
Poate singurul lucru care nu ti-a iesit cum trebuie (cel putin asa se vede in poze) sint cocardele. Cum le-ai facut? Sunt vopsite sau decaluri?
Poate singurul lucru care nu ti-a iesit cum trebuie (cel putin asa se vede in poze) sint cocardele. Cum le-ai facut? Sunt vopsite sau decaluri?
Postat 11 September 2009 - 08:32 AM
Pentru a va informa am fost deschis un topic aici : http://www.cartula.ro/forum/Compas-cutter-...MP-1-t5241.html