Mig 21 Lancer decaluri si macheta
Postat 13 March 2009 - 07:13 PM
La cererea lui Mamutelu am facut ceva decaluri pentru o cabina de 21 Lancer 1/48 Academy.....prilej bun pentru a munci si pentru a face si o cabina Trumpeteer 1/32 a aceluiasi avion.
cea de Academy e gata sa zic.....
la Trumpeteer mai am de muncit
si inca una mai maricica in caz ca ajuta.....imaginea este mult mai mare.......dar eu zic ca pt decaluri e suficient ca rezolutie.......
cea de Academy e gata sa zic.....
la Trumpeteer mai am de muncit
si inca una mai maricica in caz ca ajuta.....imaginea este mult mai mare.......dar eu zic ca pt decaluri e suficient ca rezolutie.......
Postat 13 April 2009 - 05:50 PM
Postat 13 April 2009 - 09:31 PM
Citeaza
asa au crezut si germanii cand faceau avioane... dar au aparut rusii si le-au aratat aviatie
Nu sint convins ca inteleg poanta, in orice caz ce o sa arati tu acolo vor fi 4 bisuri vopsite a la Lancer...
Ma bucur ca faci machete din placere, insa mai bine muncesti un picutz mai mult acum decit sa-ti para rau mai incolo.
Postat 13 April 2009 - 09:45 PM
vorbim de doua categorii diferite de modelisti , unii ca Z-ul care fac 4-5 machete pe an dar la ultra detaliu si cei ca mine care fac un pic mai multe (10-15) care nu vor decat sa-si vada un plasticul gata. mare masa din cate am citit prin reviste sunt din cei fara pretentii. nu fac machete pentru a sti ca am facut tot ce se putea inauntru sau afara ci doar sa termin plasticul si sa-l vopsesc frumos . deci va rog frumos sa priviti tot ceea ce fac din punct de vedere "artistic"(/investitii minime satisfactii maxime) pt ca nu alerg dupa macheta facuta perfect/corect ! deci daca ma puteti ajuta cu o coama de mf din rasina pe care sa o copiez de 4 ori as fi incantat!
Imi cer scuze daca am intrecut masura sau de am suparat pe careva cu ceea ce am scris pana acum! nu sunt un arogant si incerc mereu sa clarific in ce apa ma scald!
Imi cer scuze daca am intrecut masura sau de am suparat pe careva cu ceea ce am scris pana acum! nu sunt un arogant si incerc mereu sa clarific in ce apa ma scald!
Aceasta postare a fost editata de mamutel: 13 April 2009 - 09:59 PM
Postat 14 April 2009 - 08:21 AM
Cred ca sugestia lui 1-0-9 ar fi suficienta cu toate ca nu ar strica sa modifici si partea frontala a cabinei, refaci priza din fata cei si eventual forma tunului, operatiuni relativ simple in opinia mea. Eu personal ma incadrez in "categoria" care fac 4-5 machete pe an si nu urmaresc doar sa "arate" ca un MiG-21 sa ma exprim asa. Este apreciabila initiativa ta de face 4 Lancer-uri, cred ca acest lucru ma determinat sa ma apuc si eu de unul dupa ce achizitionez tot ce este necesar pentru transformare.
Spor la treaba
Spor la treaba