Mig 21 Lancer decaluri si macheta
Postat 21 July 2009 - 05:19 AM
Pentru macheta asta merita sa ma bag si eu in seama... Felicitari, ti-a reusit foarte bine. Si Kit-ul Trumpeteer este oricum superb si se poate asambla foarte fain si "straight out of the box", fara prea multe lucruri aftermarket. Daca nu ma insel vine si cu munitia si lada din rasina.
Cred ca ma apuc si eu de al meu...
Cred ca ma apuc si eu de al meu...
Postat 27 July 2009 - 06:08 PM
Este superba macheta! Aproape ca iti vine sa zici ca e real! Felicitari!
P.S. daca te ajuta o completare ; pune-i enclatoare la extremitatile planurilor si derivei,inpamantare pe jamba de fata, semne la roti intre jante si cauciucuri,sitele voletilor de admisie suplimentara sunt intotdeuna legate intre ele si lipseste aripioara indicatorului unghiului de atac si glisada... si daca ii mai stilizezi si sigurante la scaun si rezervoare Ok e superb FELICITARI ! inca odata ! am comandat sapt trecuta si eu un Kit de dubla abea astept
P.S. daca te ajuta o completare ; pune-i enclatoare la extremitatile planurilor si derivei,inpamantare pe jamba de fata, semne la roti intre jante si cauciucuri,sitele voletilor de admisie suplimentara sunt intotdeuna legate intre ele si lipseste aripioara indicatorului unghiului de atac si glisada... si daca ii mai stilizezi si sigurante la scaun si rezervoare Ok e superb FELICITARI ! inca odata ! am comandat sapt trecuta si eu un Kit de dubla abea astept
Aceasta postare a fost editata de Aviator: 27 July 2009 - 06:11 PM
Postat 31 July 2009 - 12:37 AM
are cineva un pod de iluminare laser litening 2 1:48 de vanzare sau imprumut? poate de la un kinetik....
http://en.wikipedia.org/wiki/LITENING_targ...NG_II.2FER.2FAT
in rest se pare ca am reusit sa fac ce ma chinui de 2 luni un Lancer 1:48 mai aproape de cel real!
evident mai trebuie un pic muncit la el.
http://en.wikipedia.org/wiki/LITENING_targ...NG_II.2FER.2FAT
in rest se pare ca am reusit sa fac ce ma chinui de 2 luni un Lancer 1:48 mai aproape de cel real!
evident mai trebuie un pic muncit la el.
Aceasta postare a fost editata de mamutel: 31 July 2009 - 12:39 AM
Postat 04 August 2009 - 10:34 PM
si cum munca inobileaza pe om(mai ales ce facuta in concediu de odihna) am realizat si restu' de lancer. mai am de invatat sa lucrez cu rasina dar pot sa zic ca sunt mandru ca imi fac eu macheta mea acasa!
pozele sunt la ce piese am facut si lipite f putin sa vad imbinarea, fuselajul a primit 2 straturi de primer gri pt a vedea defectele
pozele sunt la ce piese am facut si lipite f putin sa vad imbinarea, fuselajul a primit 2 straturi de primer gri pt a vedea defectele
Aceasta postare a fost editata de mamutel: 04 August 2009 - 10:37 PM