TUTORIAL - Prototip de tramvai la scara 1/43
Postat 06 May 2009 - 02:18 PM
ZIUA 22
Pentru ca am intarziat destul de mult cu constructia machetei, am inceput sa recuperez din timpul pierdut ;)
Am inceput lucrul la partea din fata a vagonului
Ca sa dau o forma cat de cat corecta, am "indreptat" unele greseli cu chit de lemn
Am finisat si am obtinut urmatorul rezultat
Am inceput sa dau forma bordului.
Bordul este facut din komatex de 1 mm si carton. Deasupra am pus autocolant
Dupa multe masuratori si calcule am ajuns la concluzia ca stalpii de sustinere a cablurilor, pot sa-i fac si din creioane
Deocamdata atat. Urmeaza:
- montarea ceasurilor de bord si a accesoriilor;
- inchiderea cabinei.
Pentru ca am intarziat destul de mult cu constructia machetei, am inceput sa recuperez din timpul pierdut ;)
Am inceput lucrul la partea din fata a vagonului
Ca sa dau o forma cat de cat corecta, am "indreptat" unele greseli cu chit de lemn
Am finisat si am obtinut urmatorul rezultat
Am inceput sa dau forma bordului.
Bordul este facut din komatex de 1 mm si carton. Deasupra am pus autocolant
Dupa multe masuratori si calcule am ajuns la concluzia ca stalpii de sustinere a cablurilor, pot sa-i fac si din creioane
Deocamdata atat. Urmeaza:
- montarea ceasurilor de bord si a accesoriilor;
- inchiderea cabinei.
Postat 08 May 2009 - 02:08 PM
ZIUA 29
Am terminat de lipit "izolatorul pentru parchet" in trei straturi grosime pentru peroane si un strat grosime intre sine.
La peroane am lasat spatii pentru scari
Dupa ce am rezolvat problema spatiului pentru scari la primul peron, am trecut la peronul 2.
Dupa aceea am pozitionat treptele scarilor la ambele peroane
Am terminat de lipit "izolatorul pentru parchet" in trei straturi grosime pentru peroane si un strat grosime intre sine.
La peroane am lasat spatii pentru scari
Dupa ce am rezolvat problema spatiului pentru scari la primul peron, am trecut la peronul 2.
Dupa aceea am pozitionat treptele scarilor la ambele peroane
Postat 14 July 2009 - 10:12 AM