Multumesc pentru aprecieri!
Am continuat lucrul si dezastrul a inceput sa se tina lant!
Am inceput sa aplic decalurile. Asa dupa cum am constatat mai demult intr-un alt topic, declaurile sunt extrem de subtiri, asa subtiri nu am mai vazut pina acum, culmea exact inversul unui Tamiya sau Academy de exemplu. Primele decaluri le-am testat pe niste bucati de plastic. Am observat ca decalurile se rup foarte usor si ca este nevoie sa aplic un film lichid peste decaluri (Microscale Liquid Decal Film). Cu acest film decalurile nu se mai rup - DAR decalurile mai ales cu suprafete negre sau bleumarin inchis aproape ca nu se lipesc!!!!! Nu raspund nici la Micro Set si Micro Sol, parca ar fi apa
...
Din pacate mi sau distrus o emblema pentru aripa, unul pentru fuselaj si un numar 640 care sa distrus foarte curios in momentul in care a vrut sa-l pozitionez mai bine pe macheta. Cifra 4 sa desprins de pe film ( pe dos!) si cu toate ca m-am chinuit sa-l repar, nu am reusit.
Sunt putin dezamagit pentru ca pina astazi am lucrat bine, si eram foarte multumit de rezultat, dar decalurile sunt durere si trebuie sa imi fac rost de un set complet de embleme si un numar 640. Pina atunci macheta va sta pe "tusa".
Daca are cineva un set de decaluri cu embleme USAF scara 1:48 pentru P 51 Mustang rog sa imi scrie un PM.
Acesta este stadiul actual...