figurine 120mm-1/16
Postat 25 March 2009 - 11:19 AM
Servus,
Crios...raspuns gresit insa cistigi un "sluc adinc" ca si premiu de consolare
Caline, iarba e gata facuta in smocuri de doua culori, de catre un producator englez :
INternationalmodels
Am primit de la fratele Marhaba citeva smocuri iar ulterior mi-am achizitionat si eu din cele de toamna si vara. Le-am lipit pe baza (nisip intarit cu ajutorul unel solutii de aracet diluat mult cu apa) tot cu ajutorul aracetului. M-a ajutat faptul ca firele sunt lipite in smocuri tot cu ajutorul unui adeziv care devine transparent dupa intarire si partea aplicata pe sol era de fapt o pelicula transparenta de adeziv intarit. Solul a fost tratat ulterior cu vopsele acrilice Maimeri pentru a obtine sol roscat tip Bourgogne. Asta inseamna ca acest cavaler este pe linga casa nu la cucerit prin straini.
Ii multumesc fratelui Marhaba pentru ajutorul tehnic si material
Spor,
Bill
Crios...raspuns gresit insa cistigi un "sluc adinc" ca si premiu de consolare
Caline, iarba e gata facuta in smocuri de doua culori, de catre un producator englez :
INternationalmodels
Am primit de la fratele Marhaba citeva smocuri iar ulterior mi-am achizitionat si eu din cele de toamna si vara. Le-am lipit pe baza (nisip intarit cu ajutorul unel solutii de aracet diluat mult cu apa) tot cu ajutorul aracetului. M-a ajutat faptul ca firele sunt lipite in smocuri tot cu ajutorul unui adeziv care devine transparent dupa intarire si partea aplicata pe sol era de fapt o pelicula transparenta de adeziv intarit. Solul a fost tratat ulterior cu vopsele acrilice Maimeri pentru a obtine sol roscat tip Bourgogne. Asta inseamna ca acest cavaler este pe linga casa nu la cucerit prin straini.
Ii multumesc fratelui Marhaba pentru ajutorul tehnic si material
Spor,
Bill
Postat 26 March 2009 - 02:09 PM
Postat 30 March 2009 - 10:35 AM
OlafTheViking, la 27 Mar 2009, 12:15, a spus:
De la celalalt capat al tubului digestiv, nu cel indicat de Crios?
P.S. Eu beau vin. Daca dai si pastrama dupa ma spurc si cu apa de gura.
P.S. Eu beau vin. Daca dai si pastrama dupa ma spurc si cu apa de gura.
Si inca un "sluc" merge la Olaf. Felicitari pentru perspicacitate !
Vedem cum facem si cu pastrama...eventual una "fara colesterol"
Spor,
Bill
Postat 30 March 2009 - 07:56 PM
Bill, la 30 Mar 2009, 11:35, a spus:
Si inca un "sluc" merge la Olaf. Felicitari pentru perspicacitate !
Spor,
Bill
Spor,
Bill
Iarta, frate Er6n, postarile noastre fara de legatura cu topicul tau, dar prieteni suntem de ani de zile si ne mai permitem cate o gluma la un sluc virtual (ca sa ne cunosti la ala real si atunci sa vezi ...)
Frate BIll, fratele Olaf a trisat caci el stia povestea pe care eu am aflat-o de la terta persoana (tot frate de-al nostru ... nu dau nume ) sambata seara.
Si revenind la lucrarea ta, frate Er6n, samuraiul, desi nu necesita prea mult montaj, sunt convins ca-ti va iesi cu mult peste nivelul lui de simpla figurine atunci cand il vei picta. Abia astept sa ti-l vad terminat!
Spor la treaba si ...
Bafta!