UHU Patafix
Postat 02 March 2009 - 08:32 PM
Radu161, la 2 Mar 2009, 20:01, a spus:
Cine a luat ultima oara patafix si de unde?
Eu am tot cautat si n-am gasit. Cel mai interesant lucru a fost moaca vanzatorilor.
Eu am tot cautat si n-am gasit. Cel mai interesant lucru a fost moaca vanzatorilor.
Cam la fel cu moaca pe care o faceau vanzatoarele acum vreo 10 ani cand cautam eu aerografe :))
Incearca la papetariile mari gen diverta.
Postat 02 March 2009 - 09:24 PM
QUOTE(Radu161 @ 2 Mar 2009, 20:01) Cine a luat ultima oara patafix si de unde?
Eu in Timisoara am gasit la raionul de papetarie din mag Real. Poti incerca si acolo! Bafta!
Eu in Timisoara am gasit la raionul de papetarie din mag Real. Poti incerca si acolo! Bafta!
Aceasta postare a fost editata de ovichelu: 02 March 2009 - 09:26 PM
Postat 03 March 2009 - 12:27 AM
Eu am cautat la Hornbach, la Cora si la Bricostore fara scucces. La Cora isi aminteau ca aveau ceva similar la papetarie. Am gasit ceva similar la Diverta, dar din doua magazine, doar la unul mai era si am luat ultimele doua bucati de pe raft. Si eu sunt interesat unde se mai gaseste asa ceva.
Postat 13 March 2009 - 09:44 AM
Romulus, la 3 Mar 2009, 00:27, a spus:
Eu am cautat la Hornbach, la Cora si la Bricostore fara scucces. La Cora isi aminteau ca aveau ceva similar la papetarie. Am gasit ceva similar la Diverta, dar din doua magazine, doar la unul mai era si am luat ultimele doua bucati de pe raft. Si eu sunt interesat unde se mai gaseste asa ceva.
Nu cautati unde trebuie! Gasiti in toata tara la Selgros, lantul de magazine dm ( drogerie markt - vezi prin mall-uri) Carrefour!
Succes!