Expo machete la Bucuresti septembrie 2009
Postat 09 July 2009 - 11:01 AM
Pana la urma am avansat cu demersurile si daca nu ne incurcam in detalii si maruntisuri, expozitia se va tine in septembrie la Muzeul Tehnic.
Am nevoie ca pana pe 22-23 luna asta sa stiu cine participa, cam cu cate machete si cam de cat spatiu de expunere are nevoie.
Am musai nevoie de informatia asta pentru ca daca nu avem destule vitrine la Tehnic, mai aducem vitrine de la Muzeul Militar.
In alta ordine de idei, incepand de la anul, vom avea expozitie de machete la Muzeul Militar sub titulatura de "Salonul Militar de Modelism", titulatura de "Salonul National de Mchete" ramanand pe mai departe sa apartina expozitiilor de la Alba Iulia.
Bafta!
Am nevoie ca pana pe 22-23 luna asta sa stiu cine participa, cam cu cate machete si cam de cat spatiu de expunere are nevoie.
Am musai nevoie de informatia asta pentru ca daca nu avem destule vitrine la Tehnic, mai aducem vitrine de la Muzeul Militar.
In alta ordine de idei, incepand de la anul, vom avea expozitie de machete la Muzeul Militar sub titulatura de "Salonul Militar de Modelism", titulatura de "Salonul National de Mchete" ramanand pe mai departe sa apartina expozitiilor de la Alba Iulia.
Bafta!
Postat 09 July 2009 - 01:11 PM
Salutam initiativa (chiar daca ne rezervam opinia sa nu credem in minuni) si va anuntam pe aceasta cale ca nu vom precupeti nici un efort de a ajuta cu conditia sa nu fie in perioada 26.08-20.09 cand subsemnatul va pleca in cautare de povesti folclorice.
In ceea ce priveste vitrinele cere cat mai multe ca oricum le umplem noi, in caz de nevoie aplicam metoda "mai rarut ca-i mai dragut".
In ceea ce priveste vitrinele cere cat mai multe ca oricum le umplem noi, in caz de nevoie aplicam metoda "mai rarut ca-i mai dragut".
Aceasta postare a fost editata de OlafTheViking: 09 July 2009 - 01:17 PM
Postat 10 July 2009 - 09:34 AM
FELICITARI PENTRU REUSITA VOASTRA!
Alba Iulia confirma participarea. Deocamdata, din partea noastra, va puteti baza pe 70 de machete cu predilectie 1/72, 1/48 si 1/32(ultimele doua scari doar 6 buc.).
Dupa ce mai discut cu colegiii din zona am sa trimit si listele cu exponatele.
Alba Iulia confirma participarea. Deocamdata, din partea noastra, va puteti baza pe 70 de machete cu predilectie 1/72, 1/48 si 1/32(ultimele doua scari doar 6 buc.).
Dupa ce mai discut cu colegiii din zona am sa trimit si listele cu exponatele.
Postat 10 July 2009 - 10:32 AM
marhaba, la 10 Jul 2009, 09:03, a spus:
Cam din ce data ar fi si daca vor fi si ajutoare umanitare (sponsorizari)?
Amenajarea va fi ori pe 12-13 septembrie ori, cel tarziu 18-19 septembrie intrucat va face parte din circuitul de manifestari dedicate Zilelor Bucurestiului.
Se anunta si ceva sponsorizare si sper ca pana la amenajare sa nu ramana numai la stadiul de anunt.
Va voi tine la curent cu ambele probleme.
HIND, la 10 Jul 2009, 10:34, a spus:
FELICITARI PENTRU REUSITA VOASTRA!
In cea mai mare masura meritul apartine generalului ® Guzu, el fiind cel care ne-a reprezentat pana acum si care o va face si de acum incolo.
Intre timp, telefonic, s-a inscris si Lucian Millo cu 3 avioane 1:48.
Bafta!
Postat 11 July 2009 - 12:14 PM
Cristian, in urma discutiei purtate pe P.M., poti conta si pe prezenta mea.
Voi prezenta urmatoarele machete, toate la scara 1/43:
- 3 rulote (construite manual);
- 1 tramvai V09 (construit manual);
- 2 autobuze DAC 112 UD (construite manual);
- 7 autocamioane;
- 12-20 machete masini mici
In total vor fi cam 30 de machete si sper sa nu ocup prea mult spatiu.
Aceasta expozitie chiar daca se suprapune cu expozitia de la Muzeul R.AT.B., nu vor fi probleme cu expunerea machetelor.
Voi prezenta urmatoarele machete, toate la scara 1/43:
- 3 rulote (construite manual);
- 1 tramvai V09 (construit manual);
- 2 autobuze DAC 112 UD (construite manual);
- 7 autocamioane;
- 12-20 machete masini mici
In total vor fi cam 30 de machete si sper sa nu ocup prea mult spatiu.
Aceasta expozitie chiar daca se suprapune cu expozitia de la Muzeul R.AT.B., nu vor fi probleme cu expunerea machetelor.
Postat 11 July 2009 - 09:53 PM
Postat 12 July 2009 - 08:25 PM
- ← Zilei Aviaţiei şi a Forţelor Aeriene Romāne
- Evenimente & expozitii
- Dans cu planoare şi lansarea volumului "Vlaicu" la Deva →