Pagina 1 din 1
cumpar golf 3, vw touareg sau porsche cayenne
Postat 25 February 2009 - 04:58 PM
Golf Mk III nu exista la 1/18 si nici mai mare (1/16, 1/12).
Exista numai un Kit plastic la 1/24.
Touareg metal 1/18 face Bburago si Welly.
Il recomand pe cel de la welly. La Bburago sa nici nu te gindesti.
Eu am un Bburago la 1/18 si mi-a luat o gramada sa-l aduc la o forma digerabila(rame la usi, geam si rama la usile spate, etc, etc)
Eu am un Bburago la 1/18 si mi-a luat o gramada sa-l aduc la o forma digerabila(rame la usi, geam si rama la usile spate, etc, etc)
Postat 25 February 2009 - 05:25 PM
michi, la 25 Feb 2009, 16:58, a spus:
Golf Mk III nu exista la 1/18 si nici mai mare (1/16, 1/12).
si de unde sa fac rost de un touareg de la welly?am mai cautat pe site'uri si nu am gasit :(
Postat 12 March 2009 - 08:28 PM
Golf MKIII il face si o firma no-name (Sunnyside) din metal la 1:24. Am eu un exemplar acasa (primit cadou acum foarte mult timp). Codul scris pe sasiu este SS7713. Din ce mi-am dat seama rasfoind pe net modelul nu se mai fabrica.
Daca e nevoie adaug si niste poze.
Daca e nevoie adaug si niste poze.
Aceasta postare a fost editata de bmwh548: 12 March 2009 - 08:28 PM
Postat 15 March 2009 - 04:09 PM
Din pacate macheta a suferit foarte mult la viata ei, acum trece printr-un proces de modificari (imperios necesar). Momentan nu prea mai seamana cu varianta stock. Am schimbat jantele, scaunele, bordul si multe altele. Daca exista interes deschid un topic in care sa prezint macheta.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1