Forum Machete,Modelism,Hobby: decaluri Tarom - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

decaluri Tarom B 737-800, 700, retrojet, A318-100

#1 Useril este offline   jetblue 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 25
  • Inregistrat: 25-February 09
  • Interests:trenuri de marfa americane HO, 1/72 ww2, 1/144 civile

Postat 25 February 2009 - 11:19 AM

va salut,
sunt nou pe acest forum si un modelist pasionat.
in urma cu ceva vreme am citit aici despre cativa modelisti care isi doresc decal-uri pentru Tarom.
dupa ce am vazut ca cei de la Nazca Decals au realizat un decal pentru A 318-100, i-am contactat propunandu-le sa ia in calcul si alte decal-uri pentru Tarom.
dupa cateva sugestii si corecturi, au rezultat cateva decaluri grozave pentru B 737-800 (Ploiesti, Brasov, Sibiu),
B737-700 (Iasi, Hunedoara) si retrojet-ul B737-700 Craiova.
momentan nu vor pune pe decal logo-ul SkyTeam, desi am insistat, pentru ca inca nu se stie marimea si culoarea (Tarom va intra in alianta anul acesta ca membru asociat).

www.nazca-decals.com

toate cele bune,

#2 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 25 February 2009 - 02:20 PM

Excelent! :thumbsup:

Problema asadar e rezolvata, ai comandat cumva de la ei decaluri? Ma intereseaza sa lansez o comanda, daca mai e cineva amator....

#3 Useril este offline   jetblue 

• Membru deplin

Postat 25 February 2009 - 02:33 PM

Vezi postareacartula, la 25 Feb 2009, 14:20, a spus:

Excelent! :thumbsup:

Problema asadar e rezolvata, ai comandat cumva de la ei decaluri? Ma intereseaza sa lansez o comanda, daca mai e cineva amator....

salut,
deocamdata nu. abia azi dimineata am primit un mail de la ei in care mi-au aratat decal-urile.
cat despre comanda sunt si eu amator. de saptamana trecuta am gata un 737-800 cu deriva, aripioarele si motoarele albastre...
pretul mi se pare destul de mare. poate daca vom fi mai multi amatori vom obtine un discount...

o zi buna,

#4 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum

Postat 25 February 2009 - 02:42 PM

Daca tot esti in relatii cu ei, ar trebui rezolvata o problema (cel putin asa apare pe imaginile de la ei de pe site). Pe decalurile pentru 737 apare "liniile aeriene romana", in loc de "liniile aeriene romane" (cu i din a). Pe decalul de A318 e scris corect, deci ar trebui sa rezolve usor problema.

Pretul nu e mare pentru niste decaluri realizate in serie mica (adica trase la imprimanta), eu personal vreu cel putin vreo 3 bucati. Daca e sa facem o comanda impreuna, spune.

#5 Useril este offline   lyonezul 

• Membru deplin
  • Postari: 18
  • Inregistrat: 08-January 09

Postat 25 February 2009 - 03:12 PM

Felicitari pentru demers, am incercat si eu cu Draw Decals dar nu a iesit nimic. E adevarat ca decalurile sunt foarte reusite si cred ca de calitate. Am dubii insa asupra culorii de albastru de le retrojet. Cred ca este mai mult un bleu-ciel, acesta pare prea "aprins". O sa comand acum pentru B737 si A318:D

Inca o data felicitari pentru demersul tau! Bravo!

#6 Useril este offline   jetblue 

• Membru deplin

Postat 25 February 2009 - 03:19 PM

Vezi postareacartula, la 25 Feb 2009, 14:42, a spus:

Daca tot esti in relatii cu ei, ar trebui rezolvata o problema (cel putin asa apare pe imaginile de la ei de pe site). Pe decalurile pentru 737 apare "liniile aeriene romana", in loc de "liniile aeriene romane" (cu i din a). Pe decalul de A318 e scris corect, deci ar trebui sa rezolve usor problema.

Pretul nu e mare pentru niste decaluri realizate in serie mica (adica trase la imprimanta), eu personal vreu cel putin vreo 3 bucati. Daca e sa facem o comanda impreuna, spune.

le-am atras atentia si deja au modificat dar nu au actualizat, probabil, pagina de prezentare.

#7 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum

Postat 25 February 2009 - 03:28 PM

Vezi postareajetblue, la 25 Feb 2009, 15:19, a spus:

le-am atras atentia si deja au modificat dar nu au actualizat, probabil, pagina de prezentare.

Super in cazul asta, pot sa comand linistit.

#8 Useril este offline   Fenomers 

• Membru senior
  • Postari: 591
  • Inregistrat: 01-February 09

Postat 25 February 2009 - 04:28 PM

Vreau si eu 737-800.

#9 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum

Postat 25 February 2009 - 04:32 PM

Pai sa mai posteze aici cine mai vrea, si strangem de o comanda mai mare. Eu oricum voi comanda, asa ca... Comanda o voi plasa probabil la inceputul saptamanii viitoare.

#10 Useril este offline   Fenomers 

• Membru senior

Postat 25 February 2009 - 04:33 PM

Super. Nu c-ar fi mult transportul, dar daca sunt doritori parca e mai bine asa. Altfel imi comand singur de la ei si eu.

#11 Useril este offline   jetblue 

• Membru deplin

Postat 25 February 2009 - 04:49 PM

Vezi postarealyonezul, la 25 Feb 2009, 15:12, a spus:

Felicitari pentru demers, am incercat si eu cu Draw Decals dar nu a iesit nimic. E adevarat ca decalurile sunt foarte reusite si cred ca de calitate. Am dubii insa asupra culorii de albastru de le retrojet. Cred ca este mai mult un bleu-ciel, acesta pare prea "aprins". O sa comand acum pentru B737 si A318:D

Inca o data felicitari pentru demersul tau! Bravo!

va multumesc. nu cred am facut mare lucru. cand le-am trimis primul mail Aibus-ul era gata si cand le-am spus despre retrojet deja lucrau la el. dupa ce le-am propus 737-800 acum doua zile, a aparut si acesta de dimineata. de seria 700 si 300 nu le-am pomenit nimic dar sigur le-a fost usor sa-l faca...

toate cele bune,

Vezi postareacartula, la 25 Feb 2009, 16:32, a spus:

Pai sa mai posteze aici cine mai vrea, si strangem de o comanda mai mare. Eu oricum voi comanda, asa ca... Comanda o voi plasa probabil la inceputul saptamanii viitoare.

le voi trimite un mail sa puna caciulita pe a de la Romane la seria 800, 700 si retrojet.
ca sa nu avem surprize...
o sa-i rog sa-mi confirme modificarile.

#12 Useril este offline   goposaurus 

• Membru senior
  • Postari: 2091
  • Inregistrat: 22-June 06
  • Interests:Aviatia, in general

Postat 26 February 2009 - 10:50 AM

:thumbsup: pentru initiativa!

#13 Useril este offline   jarmila33 

• Nou venit
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 26-February 09

Postat 26 February 2009 - 12:34 PM

si cat ajunge 737-800 + transportul printr-un curierat? poate sa ne spuna cineva?

#14 Useril este offline   Fenomers 

• Membru senior

Postat 26 February 2009 - 12:42 PM

Intrebi de decal? Am vazut 3€ transportul la ei pe site. Daca intrebi de avion... Eu am un kit de la Revell, dar e luat mai demult...

#15 Useril este offline   jetblue 

• Membru deplin

Postat 26 February 2009 - 01:44 PM

va salut,
aseara am mai trimis un mail catre nazca (tipul mi se pare ca e peruan-de acolo probabil numele de nazca decals). l-am rugat sa revizuiasca caciulita de pe a din romane si sa adauge logo-ul SkyTeam. va rog sa verificati si voi pe site-ul lor pentru ca mi se pare ca la retrojet sunt doua puncte pe a in loc de caciulita.
mi-a raspuns (azi-noapte) si mi-a zis ca a facut din nou modificarile si a mai adaugat si seria 300(culori vechi si noi) si ATR.
discountul il aplica numai la comenzi mai mari de 30 de bucati...nu mi-a spus valoarea discountului. cand am spus ca pretul mi se pare cam piperat, faceam comparatie cu site-urile americane, unde decal-urile in general sunt mult mai ieftine...
in fine, daca vom reusi sa strangem minim 30 de bucati o sa-i trimitem un mail sa-l anuntam.
daca sunteti de acord, va trebui sa facem o lista. daca nu, fiecare isi comanda individual.

numai bine,

#16 Useril este offline   mardale 

• Membru deplin
  • Postari: 90
  • Inregistrat: 14-April 08

Postat 26 February 2009 - 01:51 PM

retro jet-ul arata fain :thumbsup:

si da, e un Ä in loc de Â

Aceasta postare a fost editata de mardale: 26 February 2009 - 01:52 PM

#17 Useril este offline   lyonezul 

• Membru deplin

Postat 26 February 2009 - 03:00 PM

Par sa fie inca probleme cu Â. Pe decalurile pentru 738 si 737 este un A simplu si pe 737 retro este un Ä. In schimb pentru 733 e totul ok.

jetblue, oare sunt numai pozele de pe site asa sau si decalurile?? Merci.

As fi comandat si eu cu voi dar din pacate nu sunt acasa in Romania:(

#18 Useril este offline   jetblue 

• Membru deplin

Postat 26 February 2009 - 03:14 PM

Vezi postarealyonezul, la 26 Feb 2009, 15:00, a spus:

Par sa fie inca probleme cu Â. Pe decalurile pentru 738 si 737 este un A simplu si pe 737 retro este un Ä. In schimb pentru 733 e totul ok.

jetblue, oare sunt numai pozele de pe site asa sau si decalurile?? Merci.

As fi comandat si eu cu voi dar din pacate nu sunt acasa in Romania:(

o sa vorbesc din nou cu ei. in ultimul mail mi-a confirmat modificarile. chiar el mi-a spus ca o sa ia caciulita de la A318 si sa o puna pe celelalte. daca te uiti la 800 si 700 pe decal(nu pe poza) apare corect. ramane doar problema cu retrojet-ul.
de asemenea m-a asigurat si de prezenta pe decal a simbolului SkyTeam. banuiesc ca va identic cu cel de la Air France.
dupa modificare o sa-l rog sa mai actualizeze inca o data pagina de prezentare.

#19 Useril este offline   lyonezul 

• Membru deplin

Postat 26 February 2009 - 04:16 PM

Vezi postareajetblue, la 26 Feb 2009, 14:14, a spus:

<br />o sa vorbesc din nou cu ei. in ultimul mail mi-a confirmat modificarile. chiar el mi-a spus ca o sa ia caciulita de la A318 si sa o puna pe celelalte. daca te uiti la 800 si 700 pe decal(nu pe poza) apare corect. ramane doar problema cu retrojet-ul. <br />de asemenea m-a asigurat si de prezenta pe decal a simbolului SkyTeam. banuiesc ca va identic cu cel de la Air France.<br />dupa modificare o sa-l rog sa mai actualizeze inca o data pagina de prezentare.<br /><br /><br /><br />
<br /><br /><br />

M-am uitat acum pe site si la 700 si 800 este un A simplu. 300le e singurul bine facut dintre 737.

Aceasta postare a fost editata de lyonezul: 26 February 2009 - 04:17 PM

#20 Useril este offline   jetblue 

• Membru deplin

Postat 26 February 2009 - 04:28 PM

Vezi postarealyonezul, la 26 Feb 2009, 16:16, a spus:

<br /><br /><br />

M-am uitat acum pe site si la 700 si 800 este un A simplu. 300le e singurul bine facut dintre 737.

ai dreptate. m-am grabit.
ramane sa-l rog sa actualizeze imaginile de prezentare sau sa-mi confirme modificarile. desi mi-a spus ca a modificat peste tot. probabil o mai avea si altele de facut. mi-a trimis mail-ul azi dimineata la 2.30...

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi