Pagina 1 din 1
Machete auto 1/87 si 1/72
Postat 21 February 2009 - 06:46 PM
Macheta camion militar al Bundeswehr, fabricata de Marklin, Germania, scara 1/87, din metal, detalii excelente, se ridica prelata, faruri/stopuri pictate, placute inmatriculare, insemne, roti cu cauciucuri, roata de rezerva aplicata, ideala pentru colectionari sau diorame HO. Pret: 85 lei.
Postat 21 February 2009 - 06:48 PM
Macheta camion militar al Bundeswehr, fabricata de firma Marklin, Germania, la scara 1/87, detalii excelente, cauciucuri, roata rezerva, faruri/stopuri pictate, numere inmatriculare, insemne, pletala se poate scoate si se monteaza in bena o macara inclusa in ambalaj. Ideala pentru colectionari si diorame HO. Pret: 85 lei.
Imagini atasate
Postat 21 February 2009 - 06:51 PM
Postat 21 February 2009 - 06:53 PM
Macheta tanc Panzer Leopard 2 A6, Bundeswehr, fabricata la scara 1/87 in Germania de firma Marklin, din metal, turela/tunul mobile, detalii, numere inmatriculare, faruri/stopuri pictate. Excelenta pentru colectionari si diorame HO. Pret: 85 lei.
Imagini atasate
Postat 22 February 2009 - 01:12 PM
Vand urmatoarele machete, din colectia personala, la scara 1/72:
- Transportor masini Scania 144L Cararama, detalii, nou-nout.
- Mercedes 300 raliu, Cararama.
- Opel GT concept, Yatming - cu abtibilduri lipite de mine si jantele vopsite in negru.
Pret total: 70 lei. Din pacate nu mai am ambalaje originale, dar le pot ambala sigur, intr-un pachet compact.
- Opel GT concept, Yatming - cu abtibilduri lipite de mine si jantele vopsite in negru.
Pret total: 70 lei. Din pacate nu mai am ambalaje originale, dar le pot ambala sigur, intr-un pachet compact.
Postat 26 February 2009 - 08:51 AM
corgi, la 22 Feb 2009, 13:12, a spus:
Vand urmatoarele machete, din colectia personala, la scara 1/72:
Scania si incarcatura s-au dat!
Postat 18 January 2011 - 12:25 PM
corgi, la 21 Feb 2009, 18:43, a spus:
Macheta tanc Panzer Gepard, Bundeswehr, produsa de Marklin Germania, la scara 1/87, detalii excelente, turela/tunuri mobile, faruri/stopuri pictate, numere inmatriculare, insemne, ideala pentru colectionari sau diorame HO. Pret: 85 lei.
Mai ai cumva acest model la vanzare?
Arata acest topic
Pagina 1 din 1