Forum Machete,Modelism,Hobby: macheta vehicul blindat de patrulare - marklin, germania, 1/87 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

macheta vehicul blindat de patrulare - marklin, germania, 1/87

#1 Useril este offline   corgi 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 145
  • Inregistrat: 27-November 07

Postat 21 February 2009 - 06:40 PM

Macheta vehicul blindat de patrulare al Bundeswehr, fabricata din metal, de Marklin, la scara 1/87, detalii excelente, placute inmatriculare, faruri/stopuri pictate, insemne, cauciucuri. In cutie sunt incluse, pentru montat, oglinzi si un periscop. Ideala pentru colectionari sau diorame HO. Pret: 85 lei.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSCF1551.jpg

#2 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 22 February 2009 - 12:25 AM

Mai nenea Corgi, faci matale cate un topic nou pentru fiecare articol din asta de vanzare ?
Nu zic, ne-ai atras atentia da nu e putin cam mult ?!

#3 Useril este offline   corgi 

• Membru senior

Postat 22 February 2009 - 12:35 PM

Vezi postareawurger, la 22 Feb 2009, 00:25, a spus:

Mai nenea Corgi, faci matale cate un topic nou pentru fiecare articol din asta de vanzare ?
Nu zic, ne-ai atras atentia da nu e putin cam mult ?!

corecta remarca ta... din graba fac asta - ca sa le pun mai repede la vanzare, sa nu ma mai chinui sa prelucrez pozele in asa fel incat sa-mi incapa toate intr-un topic. In plus, fiecare produs are caracteristicile sale... asta e, fiecare dupa posibilitati...

#4 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 22 February 2009 - 01:15 PM

Vezi postareacorgi, la 22 Feb 2009, 12:35, a spus:

corecta remarca ta... din graba fac asta - ca sa le pun mai repede la vanzare, sa nu ma mai chinui sa prelucrez pozele in asa fel incat sa-mi incapa toate intr-un topic. In plus, fiecare produs are caracteristicile sale... asta e, fiecare dupa posibilitati...

Nu cred ca e un 'chin' respectarea unui regulament, destul de clar zic eu:

Citeaza

* Daca un vanzator are la vanzare mai multe produse, este preferabil sa deschida doar un singur topic pentru aceasta, nu cate un topic pentru fiecare produs. Se accepta in cazul in care sunt foarte multe produse, impartirea in mai multe topicuri in functie de categoria produselor (de ex. aviatie, tancuri, sau machete, vopsele)

Tine cont te rog pe viitor.

#5 Useril este offline   corgi 

• Membru senior

Postat 22 February 2009 - 01:18 PM

Vezi postareacartula, la 22 Feb 2009, 13:15, a spus:

Nu cred ca e un 'chin' respectarea unui regulament, destul de clar zic eu:

Tine cont te rog pe viitor.

In regula, am inteles. Din cauza grabei am procedat asa. Pe viitor, voi tine cont de asta.

#6 Useril este offline   alexelu_marinelu 

• Membru senior
  • Postari: 1783
  • Inregistrat: 21-October 08

Postat 22 February 2009 - 09:51 PM

Salut, Corgi! Crede-ma ca apreciez produsele pe care le importi/vinzi/promovezi, in luina calitatii lor.
Dar, modul de a posta lasa impresia ca, prin numarul de topicuri, vrei sa atragi atentia asupra marfii (de inteles, asta e interesul).
Chiar, in unele seri, parea forum de vanzare produse corgi, nu forum cartula.
Parerea mea, partea de vanzare a acestui forum ar trebui sa fie o treaba subsidiara - confectionarea de machete ar trebui sa fie pe primul plan.
Parca nici partea de colectii nu prea tine de modelism - e o parere personala si trebuie luata ca atare.
Inca o data, corgi, sa nu crezi ca am ceva cu tine, dar am intervenit intrucat am vazut ca nu doar pe mine m-a deranjat modul de a posta.
Poate ar fi mai elegant un site personal cu putina reclama pe cartula (nu stiu, dar nu cred ca ai avea probleme cu administratorii), un link vizibil la toate postarile tale, etc.
Vanzare buna!

#7 Useril este offline   corgi 

• Membru senior

Postat 23 February 2009 - 08:24 AM

Vezi postareaalexelu_marinelu, la 22 Feb 2009, 21:51, a spus:

Salut, Corgi! Crede-ma ca apreciez produsele pe care le importi/vinzi/promovezi, in luina calitatii lor.
Dar, modul de a posta lasa impresia ca, prin numarul de topicuri, vrei sa atragi atentia asupra marfii (de inteles, asta e interesul).
Chiar, in unele seri, parea forum de vanzare produse corgi, nu forum cartula.
Parerea mea, partea de vanzare a acestui forum ar trebui sa fie o treaba subsidiara - confectionarea de machete ar trebui sa fie pe primul plan.
Parca nici partea de colectii nu prea tine de modelism - e o parere personala si trebuie luata ca atare.
Inca o data, corgi, sa nu crezi ca am ceva cu tine, dar am intervenit intrucat am vazut ca nu doar pe mine m-a deranjat modul de a posta.
Poate ar fi mai elegant un site personal cu putina reclama pe cartula (nu stiu, dar nu cred ca ai avea probleme cu administratorii), un link vizibil la toate postarile tale, etc.
Vanzare buna!

Salut - respect parerea ta, dar, crede-ma, nu intentionez nicio clipa sa deranjez pe nimeni si nici sa umbresc scopul si esenta acestui forum. Incerc, pur si simplu, sa vand niste produse si mi-am dat seama ca am exagerat ca am deschis multe topic-uri unul dupa altul. Mi-am asumat public vina. Repet - nu vreau sa intru in polemica si conflict cu nimeni. Multumesc pentru aprecieri.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi