Forum Machete,Modelism,Hobby: Sd.Kfz.251/9 Ausf D - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Sd.Kfz.251/9 Ausf D

#21 Useril este offline   AdiP 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 2390
  • Inregistrat: 29-February 08
  • Interests:Anything that fly, crawl or float in WW 2

Postat 01 March 2009 - 03:24 PM

Dani, mai greseste omul la interpretare, desi langa imagine scria clar asta :
Imagine atasata: scris.jpg
Oricum, si cartea mai are cateva inadvertente.

Acuma ar fi indicat sa-i dam clementa lui Cata, chiar daca are cunostiinta inclusiv despre varianta de ambuscada in trei nuante.:thumbsup:
Ar fi chiar interesant de vopsit o masinarie nemteasca in culorile respective, ar da bine langa un Entwicklungsfahrzeuge (vopsit de cineva la misto) in 6 nuante, doua din ele fiind bleu jandarm si rosu :pardon:

Cata, no offence, dar atata vreme cat Hassel a fost initial "incurajat" sa zicem si de tine (vezi prima postare a ta), nu am inteles de unde schimbarea brusca de atitudine si trimiterea la SF-recte gunoi.
Dati-i fratilor omului sansa sa mai prezinte si altceva, poate pe viitor va reprezenta ceva mai bun.

Sa aveti toti spor la machete.
Adi

Aceasta postare a fost editata de AdiP: 01 March 2009 - 03:27 PM

#22 Useril este offline   Cata 

• Simplul 'eu'
  • Grup: Members
  • Postari: 1066
  • Inregistrat: 03-April 06
  • Interests:In secial 1/72.

Postat 04 March 2009 - 01:43 AM

Vezi postareaAdiP, la 1 Mar 2009, 15:24, a spus:

Cata, no offence, dar atata vreme cat Hassel a fost initial "incurajat" sa zicem si de tine (vezi prima postare a ta), nu am inteles de unde schimbarea brusca de atitudine si trimiterea la SF-recte gunoi.
Dati-i fratilor omului sansa sa mai prezinte si altceva, poate pe viitor va reprezenta ceva mai bun.

Da! Da! Este un "B timpuriu" pt. ca are lopetile pe lateralul cazematei si un singur vizor lateral pe fiecare parte! Doream sa arat diferenta intre culori si nu diferenta intre tipurile lui 251. :clapping:

Pai ce i-am zis pana acum nu e de incurajare?? Ce e greu sa vina la o intalnire, sa ia legatura cu cineva de la el din zona care sa-i arate cum sa chituiasca gaurile si pe urma sa-l revopsesca corect??? Daca e in panzer grey deja are preshading-ul facut! Mascheaza decalurile, pe urma le da un praf diluat de galben si a scapat de silvering, etc. Unde e problema fratilor? Poate problema e ca nu incerc sa promovez mediocritatea si sa aplaud la strambaturi? :-o

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi