Forum Machete,Modelism,Hobby: 1/72 PEGASUS HOBBIES-German 75 mm le IG18 Infantry Gun with Crew - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1/72 PEGASUS HOBBIES-German 75 mm le IG18 Infantry Gun with Crew Img si Link Reveiw Engleza

#1 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 893
  • Inregistrat: 11-October 05

Postat 17 February 2009 - 03:30 PM

Dupa ce am "recenzat" destule seturi nespectaculoase, de asemenea referitoare la tunuri si echipaje, in sparsit am placerea sa prezint un set extrem de detaliat si atractiv. Tinand cont de calitatile si calitatea lui, consider "German 75 mm le IG18 Infantry Gun with Crew" de la Pegasus Hobbies ca fiind cel mai bun set de figurine produs in anul 2008 in domeniul seturilor 1/72 "mass production" privind armata germana in WWII.

In ciuda faptului ca am acest set inainte de a ajunge pe piata precum si cateva test-shot-uri, am amanat putin recenzia si pictarea acestuia deoarece am vrut sa am timp suficient pentru a le face in mod corespunzator.
I afara de pozitiile standard, imaginile prezinta un numar destul de mare de conversii ale pozitiilor standard. Am folosit figurine din trei seturi identice, mai precis doua seturi plus o culee de test shot, dar care este aproape la fel ca editia de piata.
La un tun am folosit rotile pentru tractiune animala, la altul cele pentru tractiune motorizata, primul fiind pictat in stilul de inceput, al doilea in cel tarziu. Tunurile au fost pictate cu Humbrol, weathering-ul fiind facut cu uleiuri si pigmenti Tamyia.

Imi place foarte mult acest set pentru a ma grabi, asa ca rezultatul final a fost una dintre cele mai lungi recenzii scrise de mine cat si niste figurine destul de bine pictate. Camuflajul mi-a luat destul timp, dar sunt destul de multumit de cum a iesit. Am incercat sa reproduc diverse modele Waffen SS intre care spring/summer si autumn/winter oak leaf, spring/summer si autumn/winter plane tree, spring/summer palm tree si autumn/winter ribbed edge. De aceasta data mie imi plac cel mai mult autumn/winter oak leaf care se regaseste pe pozitiile standard si pe inca doua conversii pe care le-am facut pentru a prezenta o echipa completa formata din 6 membri, acesta fiind numarul de servanti pentru le. IG18. Conversiile sunt realizate amestecand diverse membre ale aceluiasi set precum si altele luate din diverse seturi Pegasus Hobbies, cateva accesorii fiind preluate din seturi Dragon si Preiser. Singurul scratch built este cureaua de la arma soldatului Waffen SS imbracat in tunica M36.

Daca cititi recenzia sper sa nu o gasiti prea lunga si sa aflati unele detalii interesante de acolo.
O puteti face aici:

http://www.network54.com/Forum/47210/threa...g+and+Review%29

Cele peste 6 pagini ale recenziei precum si numarul extrem de mare de poze sustinand textul incearca sa acopere si sa prezinte cat mai multe aspecte ale acestui excelent set.

Scuze pentru micile texte in engleza de deasupra imaginilor, dar din lipsa de timp, nu le voi mai traduce...

Orice opinie sau sugestie referitoare la recenzie sau imagini este foarte bine venita. .

Multumesc ptr. ca v-ati uitat si sper sa nu fiti plictisiti prea tare cand ajungeti la sfarsitul acestui post si eventual dupa lecturarea recenziei....:)

Cristian Florescu

STANDARD POSES OF THE SET

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

ADDITIONAL ITEMS PROVIDED BY THE SET

Imagine postata

THE GUN (PAINTED IN THE EARLY WAR STYLE)
Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

THE GUN WITH THE CREW DRESSED IN M36 TUNICS

Imagine postata

THE GUN WITH THE CREW DRESSED IN CAMOUFLAGE SMOCKS

Imagine postata

BOTH CREWS WITH GUNS

Imagine postata

THE BOX

Imagine postata

THE FIGURES SPRUE

Imagine postata

THE GUN SPRUE

Imagine postata

THE ASSEMBLY INSTRUCTIONS SHEET

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

COMPARATION BETWEEN PEGASUS HOBBIES AND ACE LE.IG18 GUN SPRUES

Imagine postata

SIZE REFERENCES

Imagine postata

Imagine postata

Continuarea se afla in alt topic, datorita nr mare de imagini, poate Cartula le va putea uni...:)

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi